BlockApps, 41 milyon dolar yatırım aldı

Ethereum odaklı blockchain girişimi BlockApps, Liberty City Ventures liderliğinde 41 milyon dolar yatırım aldı. 
BlockApps, 41 milyon dolar yatırım aldı

Ethereum odaklı blockchain girişimi BlockApps, 41 milyon dolar yatırım aldı. Liberty City Ventures liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Morgan Creek Digital, Eidetic Ventures ve Givic katılım gösterdi. Girişimin mevcut yatırımcıları ConsenSys, Bloccelerate, Fitz Gate Ventures, Arab Angels, Kenetic Capital ve PropelX'in de yatırım turuna katıldığını belirtelim. 

Yatırım turunun akabinde Liberty City Ventures ve Morgan Creek Digital'den temsilciler BlockApps yönetim kurulunda yerini alacak. 

Bir önceki yatırım turunda 9 milyon dolar finansman alan BlockApps, bu yeni yatırım ile birlikte toplam yatırım miktarını 50 milyon dolara çıkardı. 

Girişimin faaliyet alanı 

BlockApps, 2015 yılında Blockchain girişimi ConsenSys'in inkübasyonu ile kuruldu.  Girişimin ayrıca Blockchain as a Service (BaaS) yaklaşımıyla hayata geçirdiği STRATO isimli bir platformu bulunuyor. Strato'nun Ethereum ile uyumlu olduğunu da belirtelim. Girişim, Kieren James-Lubin yönetiminde faaliyet gösteriyor. 

Şirket, bu yeni yatırımı yeni pazarlama stratejisini kuvvetlendirmek, ekibi büyütmek ve  girişimin blockchain ekosisteminde büyümesini desteklemek için kullanacak. BlockApps, iş ortaklığı programını da genişletmeyi planlıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.