tiplay studio, Snap'in Yellow İvmelendirici Programı'na kabul edildi

Bugün edindiğimiz bilgilere göre tiplay studio, Snap'in yaratıcılık ve teknolojiyi birleştiren şirketlere destek veren hızlandırma programı olan Yellow'a kabul edildi.
tiplay studio, Snap'in Yellow İvmelendirici Programı'na kabul edildi

tiplay studio'nun A serisi yatırım turunda 25 milyon dolar değerleme ile Re-Pie Portföy liderliğinde 500 bin dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre tiplay studio, Snap'in yaratıcılık ve teknolojiyi birleştiren şirketlere destek veren hızlandırma programı olan Yellow'a kabul edildi.

Odağına eğlenceyi alan girişimlere destek olan bir hızlandırma programı olarak hizmet veren Yellow'un bugüne kadar 30 girişime yatırım yaptığını da ekleyelim. Yellow'un web sitesinde yer alan bilgilere göre programı tamamlayan girişimlere 150 bin dolar yatırım yapılıyor. 

Merkezi Los Angeles’ta yer alan küresel bir topluluk olan “Yellow İvmelendirici Programı”nın dünyanın her noktasından yaratıcılık ve inovasyonu buluşturan girişimlere yatırım yaptığını paylaşan tiplay studio CEO’su Mehmet Umut Ermeç, geçtiğimiz dönemde Snapchat için geliştirdikleri Pair Up oyunu büyük bir ilgiyle karşılandığını da hatırlattı.

tiplay studio CEO’su Mehmet Umut Ermeç

Bugün de ivmelendirici programa kabul edilerek yatırım almalarının küresel anlamda sürdürülebilir bir oyun geliştirme ekosistemi yaratma hedeflerinde doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirten Ermeç, tiplay studio'nun hem bir oyun şirketi, hem de global bir girişim olarak yüz milyonlarca insanın hayatını daha eğlenceli hale getirmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ermeç, sınırları ortadan kaldıran, inovatif fikirleri hayata geçiren şirketlere destek veren dünyaca ünlü bir programın parçası olmanın onlar için gurur verici olduğu kadar Denizli’yi Silikon Vadisi yapma hedefi konusunda doğru atılmış çok önemli bir adım olduğunu da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.