Backend uygulama geliştirme platformu Altogic, 1,05 milyon dolar tohum yatırım aldı

Altogic tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 1,05 milyon dolar yatırım aldı. Altogic girişiminin 1,05 milyon dolarlık yatırım turu ScaleX Ventures liderliğinde gerçekleşti.
Backend uygulama geliştirme platformu Altogic, 1,05 milyon dolar tohum yatırım aldı

Uygulama geliştiricilerin ölçeklenebilir web servisleri geliştirmelerini sağlayan bir backend uygulama geliştirme platformu olarak karşımıza çıkan Altogic, yatırım aldığını duyurdu. Altogic tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 1,05 milyon dolar yatırım aldı.

Altogic girişiminin 1,05 milyon dolarlık yatırım turu ScaleX Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, ScaleX Ventures'ın haricinde ise 500 Istanbul, Deliveroo mühendislik direktörü Rahma Javed, Mohamad Waqas Javed ve Resmo kurucu ortaklarından Serhat Can da katıldı. Altogic girişiminin yatırım sonrası değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

2020 yılında Ümit Çakmak ve Deniz Çolak tarafından kurulan Altogic'in sunduğu platformda, backend uygulamaların geliştirildiği ve takibinin yapıldığı grafiksel arayüz ve geliştirilen uygulamaların yüklenip çalıştırıldığı bulut altyapısı da bulunuyor.

Kod yazmayı opsiyonel hale getiren yapısı nedeniyle, herkesin dakikalar içinde backend servisini oluşturup çalıştırmasına olanak sağlayan Altogic, yaklaşık 1 yıl içinde geliştirildi.

Altogic ile backend uygulamalarınızın verilerini bir veritabanında yönetebilir, verilerinizi önbelleğe alabilir, senkron ve asenkron bulut fonksiyonları aracılığıyla karmaşık iş mantığını çalıştırabilir, kullanıcı doğrulaması ve yetkilendirmesi yapabilir ve kullanıcı oturumlarını yönetebilirsiniz.

Altogic tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yeni yatırım, şirketin büyümesini desteklemek, platformun yeni modüllerini geliştirmek ve bulut altyapısını Avrupa ve Asya'daki yeni bölgelere genişletmek için kullanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.