Wunderlist kurucuları tarafından geliştirilen Superlist, 10,9 milyon dolar tohum yatırım aldı

Superlist tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 10,9 milyon dolar tohum yatırım aldı. Superlist'in 10,9 milyon dolarlık yatırımı, İsveç merkezli yatırım şirketi EQT Ventures'ın liderliğinde gerçekleşti.
Wunderlist kurucuları tarafından geliştirilen Superlist, 10,9 milyon dolar tohum yatırım aldı

Pandemi nedeniyle pek çoğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde online iş birliği uygulamaları her zaman olduğundan çok daha önemli bir hale geldi. Farklı ekiplerin aynı anda bir proje üzerinde çalışmasını sağlayan iş birliği aracı olarak karşımıza çıkan Superlist, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Superlist tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 10,9 milyon dolar tohum yatırım aldı. Superlist'in 10,9 milyon dolarlık yatırımı, İsveç merkezli yatırım şirketi EQT Ventures'ın liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, EQT Ventures'ın haricinde ise şirketin eski yatırımcıları arasında bulunan Cherry Ventures ve melek yatırımcılar da katıldı.

Superlist girişiminin değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Alınan 10,9 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Superlist'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 14,7 milyon dolara ulaştı. Superlist tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni yatırım, girişiminin ekibine yeni isimler katması için kullanılacak. 

Ekiplerin üzerinde çalıştıkları projeleri çok daha kolay bir şekilde yönetmesini hedefleyen Superlist, 2020 yılında Steffen Kiedel, Benjamin Kubota, Brandon Arnold, Marcel Käding ve Christian Reber tarafından Berlin'de kuruldu. Superlist kurucularının aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda Microsoft tarafından satın alınan popüler görev yönetimi uygulaması Wunderlist'in kurucuları olduğunu da belirtelim.

Şu an için Beta sürecinde olan Superlist'in önümüzdeki aylarda Beta sürecini tamamlayarak lansman yapması da bekleniyor. Aynı çatı altında hem görev yönetimini hem de proje yönetimini birleştiren bir çözüm sunan Superlist, projeler üzerinde çalışan ekiplerin verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.