SPONSORLU

Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye'den Girişimciler için Güç Birliği

Vodafone’un Startup ekosistemine değer katma hedefiyle 4 yıl önce hayata geçirdiği girişim hızlandırma programı Vodafone Vitrin, bu yıl Endeavor ana iş ortaklığında gerçekleştiriliyor. Ortak program kapsamında seçilecek 10 girişime mentorluk desteğinin yanı sıra ölçeklenme odaklı atölyelere katılma imkânı ve Vodafone ile iş birliği kapsamında değerlendirilme, Vodafone müşterilerine ulaştırılarak işlerini ortak büyütme olanağı sunuluyor. Programla ilk bir yıl içinde en az 3 dijital girişimle gelir ortaklığı yapısı kurulması hedefleniyor.
Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye'den Girişimciler için Güç Birliği

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, dijitalleşmede önemli rol oynayan startup ekosistemine destek olmayı sürdürüyor. Vodafone’un 4 yıl önce hayata geçirdiği girişim hızlandırma programı Vodafone Vitrin, 2022 yılında Endeavor Türkiye iş birliğiyle gerçekleştiriyor. Vitrin ve Endeavor Türkiye ortaklığında başlatılacak program kapsamında seçilecek 10 girişime mentorluk desteğinin yanı sıra ölçeklenme odaklı atölyelere katılma imkânı ve Vodafone ile iş birliği kapsamında değerlendirilme, Vodafone müşterilerine ulaştırılarak işlerini ortak büyütme olanağı sunuluyor. Programla ilk bir yıl içinde en az 3 dijital girişimle gelir ortaklığı yapısı kurulması hedefleniyor. Programa başvurular vodafone.com.tr/vitrin adresinden alınmaya başlandı.

Girişimcilere kapsamlı destek

Vodafone Vitrin programı kapsamında, ilk müşterilerine ulaşmış, yeni satış ve pazarlama kanallarından faydalanarak iş modellerini ölçeklendirmek isteyen ve tercihen bir mobil uygulama üzerinden müşterilerine dijital ürün ya da servis sağlayan firmalarla işbirliği yapılıyor. Bu firmalara satış, pazarlama, operasyon ve teknoloji alanlarında destek veren Vodafone, onları program yöneticileri ve alanında tecrübeli Vodafone yöneticileri ile bir araya getirerek iş modellerini ileri seviyeye taşıma fırsatı sunuyor. Vodafone’un dijital kanalları aracılığıyla milyonlarca Vodafone müşterisine ulaşma imkânı bulan Vitrin üyeleri, şirketin geniş kurumsal ağından da faydalanabiliyor. Program kapsamında özellikle telekom, B2B, oyun, e-ticaret, Yapay Zeka, pazarlama ve reklam teknolojilerinde inovatif çözümler üreten firmalara ulaşılması hedefleniyor.

Endeavor Türkiye’nin programa özel olarak tasarlayacağı seçim süreci ve program süresince sunacağı ölçeklenme odaklı mentörlük ve atölyeler ile programa katılan girişimlere daha hızlı büyümelerine yarayacak araçların sağlanması amaçlanıyor. Türkiye’nin önde gelen girişimlerini ağında bulunduran ve dünyanın en büyük girişimci ağı olan Endeavor, bu ağın girişimcilere en üst düzeyde fayda sağlaması için girişimcilerle ihtiyaç bazlı olarak çalışıyor.

Kazan-kazan modeli

Vodafone Vitrin üyeleriyle “kazan-kazan” yaklaşımıyla çalışan Vodafone, verdiği destekler karşılığında ek bir talep oluşturmadan gelir paylaşım modelini ortaklık planı olarak sunuyor. Vodafone Vitrin üyeleri, Türkiye pazarında kendilerini kanıtladıkları takdirde dünyaya açılarak dijital ürün ve servislerini Vodafone'un faaliyet gösterdiği coğrafyalarda da sunma fırsatı yakalayabiliyor. Programla 2023 sonuna kadar toplam 50 firmayla işbirliği yapılması, bu firmalara 75 milyon TL değerinde destek sağlanması ve söz konusu destekler sayesinde firmalar için ek 600 milyon TL’lik ekonomik değer yaratılması hedefleniyor. Vodafone Vitrin programına dahil olmak isteyen firmalar, vodafone.com.tr/vitrin adresinden Vodafone ile iletişime geçebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.