Kripto para ödüllü platform: Hadi Crypto+ | Uygulama inceleme

Hadi ismine küçük bir ekleme yaparak yola Hadi Crypto+ ismi ile devam etme kararı alan uygulama, yeni adından da anlayabileceğiniz üzere odağına kripto paraları aldı.

Günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri haline gelen mobil uygulamaları incelemeye devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise 2018 yılının Haziran ayında gerçek para ödüllü ve canlı bir mobil bilgi yarışması olarak karşımıza çıkan Hadi.

Hadi'yi yıllar sonra tekrar ziyaret etmemizin ana nedeni ise uygulamanın baştan sonra değişmesi ve yeni özellikler kazanması. Hadi ismine küçük bir ekleme yaparak yola Hadi Crypto+ ismi ile devam etme kararı alan uygulama, yeni adından da anlayabileceğiniz üzere odağına kripto paraları aldı.

Hadi Crpyto+ kazandığı yeni özellikler ile birlikte hem yarışmalarda yeni nesil kripto para kazanabildiğiniz, hem de kripto para yatırımlarınızı kolayca yapabildiğiniz bir platform haline geldi. Hadi Crypto+ uygulamasında yer alan canlı bilgi yarışması ile birlikte hem TL hem de kripto para ödülleri kazanabileceğinizi de ekleyelim.

Hadi Crpyto+ platformu içinde ise şu an Bitcoin, Etherium, Dogecoin, Avax, Chiliz ve Stellar olmak üzere toplamda 6 kripto para bulunuyor. Gelecekte Hadi Crypto+’a daha fazla kripto paranın ekleneceğini de belirtelim. Hadi Crypto+ uygulaması, kripto alım ve satım işlemlerinde yüzde 1 oranında komisyon alıyor.

Hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak yer alan Hadi Crypto+ ile ilgili tüm detayları videomuzda bulabilirsiniz. Son olarak mobil uygulamaları incelediğimiz serimizin diğer içeriklerine ise buradan ulaşabileceğinizi de ekleyelim. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.