Yerli NFT koleksiyonu: BabyGang NFT Club

Proje kapsamında 8890 Baby Gang NFT'si üretilecek. Ön satış için ise kullanıcılar, Discord sunucusuna davet ediliyor. BabyGang koleksiyonunun ekibine, yol haritasına ve oyun projesine yakından bakalım.
Yerli NFT koleksiyonu: BabyGang NFT Club

BabyGang NFT koleksiyonu bugün lansmanını gerçekleştiriyor. BabyGang koleksiyonunun ekibine, yol haritasına ve oyun projesine yakından bakalım. 

Projenin detayları 

BabyGang koleksiyon mint etme sürecinde gaz ücretlerini devre dışı bırakmak adına Avalanche platformundan yararlanıyor. Dolayısıyla NFT tokenları AVAX olarak konumlanıyor. 

Proje kapsamında 8890 Baby Gang NFT'si üretilecek. Ön satış için ise kullanıcılar, Discord sunucusuna davet ediliyor. Sitede yer alan bilgilere göre kullanıcıların haftalık görevleri tamamlayarak ödüllendirildiği bir yapı mevcut. 

Ön satıştan yararlanabilecek kişi listesinde (whitelist) 500 kişi dahil olabiliyor. Ön satış fiyatı 1.3 AVAX (yaklaşık 128,22 dolar)  olarak öne çıkarken, aleni satış fiyatı 1.5 AVAX (yaklaşık olarak 147,94 dolar)  konumlanıyor 

NFT satın almak için ise cüzdanınızı Kalao Platform üzerinden AVAX C-Chain'e bağlamanız gerekiyor. Projenin sitesi üzerinden NFT mint edebiliyorsunuz. 

BabyGang ekibi

Koleksiyon, ülkemizde "melek yatırımcılık" kavramının öne çıkmasında önemli rol oynayan girişimci ve iş insanı Fuat Sami'nin kuruculuğunda üretildi. NFT koleksiyonu, girişimci Fuat Sami'nin yanı sıra medya sektöründen İstanbul VFX'in sahibi ve Mojo FX'in ortağı Serkan Semiz, yapımcı ve dağıtımcı Mehmet Kılıç ve format yaratıcısı-yapımcı Esra Kaya'nın ortaklığında hayata geçirildi. 

BabyGang NFT'nin partnerlerinden birinin de Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi ve Singapur merkezli True Global Venture'sun partnerlerinden iş insanı Sertaç Özinal olduğunu söyleyelim. 

Yol haritası 

İlk çeyrekte piyasa sürülecek koleksiyonda 21 Gangsta Bebek, 11 Onursal bebek, 24 gizemli sandık ve son olarak Arzu Kaprol tarafından üretilecek özel 22 bebek yer alıyor. 

İkinci çeyrekte hayata geçecek koleksiyona ait oyuncak ve diğer tekstil ürünlerinin lisansı için anlaşılan markalar ise, yakın zamanda tanıtılacak. Yine de projenin sitesinde yer alan Twigy markası dikkatleri üzerine çekiyor. 

Buna ek olarak üçüncü ve dördüncü çeyrekte hayata geçmesi beklenen Babygang, animasyon film serisinin ve oyun teaser’larının mint öncesinde yayınlanacağını açıkladı.

BabyGang ekibi daha önce NFT’ler ile tanışmamış kişilere kredi kartından NFT alma opsiyonu da sunacak. Ekibin bu alanda uluslararası bir teknoloji şirketi ile anlaştığını belirtelim. BabyGang ekibi, mint günü siteden kredi kartından alınan NFT’lerin anında o kişiye ait geçici bir cüzdana aktarılmasını sağlayacak. Bu işlemin ardından NFT sahipleri diledikleri zaman diledikleri cüzdana bunların transferini gerçekleştirebilecek.

Kullanılabilirlik (Utility) özellikleri

Koleksiyon, topluluğundakilere mint tarihi itibariyle ayrıcalıklar sunuyor. Proje, topluluğundakilere Tansu Yeğen, Sinan Öncel, Leyla Alaton, Murat Kolbaşı, Alphan Manas, Arzu Kaprol, Arda Kutsal gibi ünlü isimlerden mentorluk alma şansı sunacağını belirtiyor. 

BabyGang'in partnerleri arasında NFT dünyasından "Owloper", "Babyrider Nft", "Nft Soccer" ve "Avax Warriors" bulunuyor.

Oyunun detayları

Ekip, Koleksiyonun roadmap’indeki oyun ile ilgili, Tosby Games firması ile sağlanan anlaşma sonucu, PE2 oyun ve Token çalışmalarına başlandığını belirtiyor. Netflix, BluTV, Disney+ gibi platformlara içerik sağlayan Serkan Semiz ve şirketi ise BabyGang animasyon serisinin teaser’ını tanıttı. Projenin arkasındaki 47 kisilik ekip, çalışmalarına MetaGang. A. Ş çatısı altında sürdürüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.