Hyperbeam API: Ürünlerinize çok oyunculu web tarayıcısı ekleme aracı

Declan Goncalves, Philip Scott ve Amby Balaji tarafından kurulan Hyperbeam API, ürünlerinize çok kullanıcılı web tarayıcısı eklemenizi sağlıyor.
Hyperbeam API: Ürünlerinize çok oyunculu web tarayıcısı ekleme aracı

Declan Goncalves, Philip Scott ve Amby Balaji tarafından kurulan Hyperbeam API, ürünlerinize çok kullanıcılı (ya da oyunculu) web tarayıcısı eklemenizi sağlıyor. Girişimciler, çok oyunculu web tarayıcısı HyperBeam'in pek çok şirket tarafından satın alınmak istenmesi üzerine Hyperbeam API'ı geliştirdi. Bu noktada HyperBeam'in Y Combinator tarafından desteklendiğini belirtmekte fayda var. 

Öncelikle HyperBeam'den kısaca bahsedelim. Çok oyunculu web tarayıcısı, çevrimiçi eş zamanlı olarak izleme partileri düzenlemekten uzaktan eğitime kadar pek çok alanda kullanılabiliyor. Ayda 1 Milyon'un üzerinde yayına ev sahipliği yapan Hyperbeam, yeni API'siyle daha geniş kitlelerle buluşmaya hazırlanıyor.

Projenize bir kaç satır kod ekleyerek siz de Hyperbeam'in özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. HyperBeam API detaylı dokümantasyonu ile tüm süreçte size destek olmayı amaçlıyor. HyperBeam API'si üzerinden ürüne ekleyeceğiniz çok oyunculu web tarayıcısı ile kullanıcılar eş zamanlı olarak aynı tarayıcıyı kullanabiliyor. Genellikle her bir kullanıcı, tarayıcı üzerinde yetki sahibi olabiliyor. Yine de geliştiriciler, yetki tanımlamalarını spesifik olarak kontrol edebiliyor. 

Bihassa çevrimiçi uzaktan eğitim alanında çalışıyorsanız, ürününüze ekleyeceğini çok oyunculu web tarayıcısı, eğitim verdiğiniz kişileri izleyici pozisyonunun dışına taşıyarak eğitim içerikleriyle etkileşime girmesini sağlıyor. Bu da ürününüze ekstra bir etkileşim katmanı ekliyor. 

Bir diğer konu ise uzaktan çalışan ekiplerin birlikte üretim süreci. Birden fazla kullanıcıya sahip olan bir web tarayıcısı, ekiplerin işlemleri birlikte gerçekleştirmesini kolaylaştırıyor. Böylece video aramalar esansında ekran yansıtma süreci devre dışı kalırken, ekran paylaşımı daha fazla işlev kazanıyor. 

Bu arada ürününün Github'dan Drive'a, Trello'dan YouTube'a, Figma'dan Miro'ya neredeyse binlerce web uygulamasını desteklediğini söyleyelim. Ayrıca ürün mobilden erişim ve etkileşime de açık. Araç üzerinde düzenlediğiniz oturumları kaydetmeniz de mümkün. 

Bunların yanı sıra uzakta yaşayan yakınlarınızla web ortamında sosyalleşmek de yeni bir anlam kazanıyor. Çok oyunculu web tarayıcısı üzerinden özellikle pazarlama tarafında yeni deneyimler inşa edilebileceğini de ekleyelim. HyperBeam'in 150 bin aylık aktif kullanıcıya ulaşması, kullanıcı tarafındaki talebin bir göstergesi. 9 Mart'ta Product Hunt lansmanı gerçekleştiren ürün, günün ürünü sıralamasında 2. oldu. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.