Tekrarlayan görevler için otomasyon desteği sunan araç: Bardeen

Chrome uzantısı olarak karşımıza çıkan Bardeen, tekrarlayan görevleri tek bir tık ile tamamlamanızı sağlıyor.
Tekrarlayan görevler için otomasyon desteği sunan araç: Bardeen

Teknoloji dünyasının en önemli parçalarından biri haline gelen internet tarayıcıları, web uygulamaları ve uzantılar ile birlikte özellikle pek çoğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde iş hayatımızı önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Chrome uzantısı olarak karşımıza çıkan Bardeen, tekrarlayan görevleri tek bir tık ile tamamlamanızı sağlıyor.

Temelinde bir otomasyon hizmeti sunan Bardeen, tekrarlayan görevleri bir kısayolla otomatik hale getiriyor. Sunduğu çözüm ile birlikte kullanıcılarına zamandan tasarruf sunan Bardeen, içinde yüzlerce hazır otomasyon seçeneği de barındırıyor. 

Sahip olduğu yapay zeka sayesinde tekrarlayan göreviniz için doğru otomasyon seçeneğini bulmanıza da olanak sağlayan Bardeen, sahip olduğu otomasyonları özelleştirmenize de imkan tanıyor. Bu sayede dilediğiniz otomasyon seçeneğini kendi kullanımınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Bardeen sayesinde herhangi bir kod bilgisine sahip olmadan otomasyon oluşturmanın mümkün olduğunu da belirtelim. 2020 yılında Artem Harutyunyan ve Pascal Christian Weinberger tarafından San Francisco'da kurulan Bardeen, bugüne kadar 3,5 milyon dolar yatırım da aldı. 

İş dünyasında sıkça kullanılan araçlar ile entegre bir şekilde de çalışabilen Bardeen'in entegrasyon desteği sunduğu çözümler arasında Airtable, Asana, Clearbit, Clickup, Coda, DeepL, Dropbox, Github, Google Calendar, Google Docs, Google Drive, Gmail, Google Meet, Google Sheets, Slack, OpenAI, Pipedrive, Trello, Telegram, Zoom ve Webex gibi önemli markalar yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Bardeen'in Chrome uzantısına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.