Online toplantıları daha verimli hale getiren araç: Shepherd

Google Takvim ve Google Meet ile birlikte çalışan Shepherd Chrome uzantısı, hem toplantı öncesinde hem de toplantı sırasında iş birliği içinde çalışabileceğiniz bir platform sunuyor.
Online toplantıları daha verimli hale getiren araç: Shepherd

Büyük bir çoğunluğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde iş hayatının en önemli noktalarından biri olan toplantılar da dijitalleşerek online bir hale geldi. Chrome uzantısı olarak karşımıza çıkan Shepherd, online toplantıları daha verimli bir hale getirmeyi hedefliyor.

Google Takvim ve Google Meet ile birlikte çalışan Shepherd Chrome uzantısı, hem toplantı öncesinde hem de toplantı sırasında iş birliği içinde çalışabileceğiniz bir platform sunuyor. 2020 yılında Harald Lønsethagen ve Jamie Gotz tarafından Norveç'te kurulan Shepherd, yaklaşık 1 yıl içinde geliştirildi. Shepherd'ın bugüne kadar yaklaşık 500 bin dolar yatırım aldığını da ekleyelim.

Google Takvim üzerinden toplantılarınızı tespit eden Shepherd, toplantılar özelinde notlar almanızı sağlıyor. Gerekli notlar alındıktan sonra ise Google Meet'te düzenlenen online toplantılara direkt olarak Shepherd uzantısı üzerinden katılabiliyorsunuz.

Shepherd ile birlikte toplantılarınız özelinde görevler oluşturabileceğinizi ve bu görevleri uzantı üzerinden kontrol edebileceğinizi de ayrıca ekleyelim. Shepherd'ın en önemli özelliklerinden biri ise toplantı sırasında iş arkadaşlarınız ile gerçek zamanlı olarak not almanızı ve iş birliği içinde çalışmanızı sağlayan bir özellik sunması.

Toplantı sırasında tüm katılımcıların görebileceği notlar almak mümkün. Bu özelliğin yanı sıra sadece sizin veya seçtiğiniz bir katılımcının görebileceği notlar alabilmek de mümkün. Online toplantılar için gerçek zamanlı olarak tüm katılımcıların birlikte çalışabileceği bir araç sunan Shepherd, toplantıların daha verimli geçmesini sağlıyor.

Shepherd uzantısının Slack, Trello, Asana, Jira, Todoist ve Notion gibi önemli araçlar ile entegre bir şekilde çalışabildiğini de ekleyelim. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Shepherd Chrome uzantısına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.