Chrome, okuma listesi ve yer işaretleri için yan paneli kullanıma sundu

Google, Chrome internet tarayıcısına okuma listesi ve yer işaretleri (Bookmark) için yeni bir panel eklediğini duyurdu.
Chrome, okuma listesi ve yer işaretleri için yan paneli kullanıma sundu

Günümüzün en popüler internet tarayıcısı konumunda bulunan Google Chrome, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Google, Chrome internet tarayıcısına okuma listesi ve yer işaretleri (Bookmark) için yeni bir panel eklediğini duyurdu.

Eklenen yan panel ile birlikte hem okuma listenize hem de yer işaretlerine eklediğiniz web sitelerine daha kolay bir şekilde ulaşmanız hedefleniyor. Yapılan tasarım değişikliği ile birlikte özellikle okuma listesinin çok daha kullanışlı bir noktaya konumlandırılmış olduğunu da belirtelim. Hatırlatmak gerekirse tasarım değişikliğinden önce okuma listesi kısmına yer işaretlerinin içinde yer alan bir tuş ile ulaşabiliyorduk. 

Chrome tarafından sunulan yan panel, uzantıların sağ tarafında yer alıyor. Yeni panele tıkladığınızda ise karşımıza iki bölmeli bir yapı çıkıyor. Panelin sol tarafı okuma listesi, sağ tarafı ise yer işaretleri için ayrılmış durumda. Okuma listesi kısmından direkt olarak içinde bulunduğunuz web sitesini listeye ekleyebilirsiniz.

Yeni panelin okuma listesi ve yer işaretlerine daha hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kullanıcılar için oldukça başarılı bir tasarım değişikliği olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak söz konusu tasarım değişikliğinin hem Mac hem de Windows için kullanıma sunulduğunu paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.