Thursday: Uzaktan çalışan ekiplerin kaynaşması için dijital toplantılara oyunlar ekliyor

Thursday, dijitalde gerçekleşen ekip toplantılarına oyun katmanı ekliyor. Thursday, oyunların ötesinde yaratıcı toplantılar gerçekleştirmenizi sağlayan yeni Conversations ürünlerini duyurdu.
Thursday: Uzaktan çalışan ekiplerin kaynaşması için dijital toplantılara oyunlar ekliyor

Uzaktan çalışan ekiplerin, kurum kültürüne entegre olması ya da kendi kültürlerini inşa etmesine destek olan Thursday, yeni ürünü Conversations'ı duyurdu. Thursday'in Conversations ürününü incelemeden önce Thursday'den de kısaca bahsetmekten fayda var. 

Thursday, dijitalde gerçekleşen ekip toplantılarına oyun katmanı ekliyor. Ekip arkadaşlarınızla yaptığınız video görüşmeler esnasında oyunlar oynayabiliyor ve böylece ekip ruhunu güçlendirebiliyorsunuz. Girişim, çizim oyunlarından bilgi yarışmalarına pek çok farklı seçenek sunuyor.

Thursday yeni duyurduğu Conversations ürünü ile video aramalar üzerinden gerçekleşen toplantılara yeni bir soluk getiriyor. Conversations, Speed 1-on-1, Mindful talks ve Know your team isimli temalarla öne çıkıyor.

Speed 1-on-1, adeta bir hızlı randevu gibi kısıtlı bir süre içinde konuşmayı gerçekleştirmenizi sağlıyor. Ekip arkadaşlarınızla her biri 4 dakikadan toplamda 3 toplantı düzenleyebiliyorsunuz. 

Mindful talks ise ilham almak için tasarlandı. Belli bir konu başlığı üzerinde küçük gruplar halinde kısa bir görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Girişim sohbeti kolayca yönlendirebilmeniz için küçük sorular da ekliyor. 1 toplantı yaklaşık 12 dakika sürüyor. 

Know your team, birebir eşleştirmelerle, ekip arkadaşlarınızı yakında tanımanız için tasarlandı. Her bir görüşme 10 dakika sürüyor. Bu 10 dakika boyunca uzaktan çalışan ekiplerin daha yakın ilişkiler geliştirmesi sağlanıyor. 

Girişimin küresel olarak uzaktan çalışan ekipleri eşsiz bir çözüm sunduğunu söylemek mümkün. Özellikle karantina döneminde hepimiz yeni çalışma arkadaşlarımızla sadece Zoom ya da Meet gibi platformların sunduğu imkanlar çerçevesinde bir araya gelebildik. Şirket, bu alanda kazandığı içgörüyü ürün gamına yeni özellikler ekleyerek güçlendiriyor. 

Thursday'in ürünlerini tek başına yalnızca bir kez denemek ücretsiz. Girişimin kullanıcı başına aylık 5 dolar ve tüm ekip üyeleri için yıllık 1199 dolar tutarında farklı paketleri bulunuyor. Şirket Product Hunt kullanıcılarına özel olarak 1199 dolarlık paketini 179 dolara indiriyor. Kampanyanın bitmesine 3 günden az bir süre kaldığını da belirtelim. 

Product Hunt lansmanını 17 Mart'ta gerçekleştiren Conversations by Thursday, günün 2. ürünü seçilirken, haftanın 5. ürünü olmayı başardı. Thursday ise 2021'in Golden Kitty Awards kazananları arasında yer aldı. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.