110 milyon dolar yatırım alan Capitolis'in değerlemesi 1,6 milyar dolara ulaştı

Capitolis, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Capitolis, tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 110 milyon dolar yatırım aldı.
110 milyon dolar yatırım alan Capitolis'in değerlemesi 1,6 milyar dolara ulaştı

Sermaye piyasalarında paranın nasıl hareket ettirildiği ve bankalar arasında gerçekleşen işlemleri konusunda teknolojiler geliştiren bir girişim olarak karşımıza çıkan Capitolis, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Girişimin paylaştığı bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 110 milyon dolar yatırım aldı.

Gerçekleşen 110 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Capitolis girişiminin değerlemesinin 1,6 milyar dolara ulaştığını da ekleyelim. En son geçtiğimiz Nisan ayında 90 milyon dolar yatırım alan Capitolis, 1 yıldan kısa süre içinde değerlemesini 3 katına çıkararak unicorn olmayı da başardı.

110 milyon dolarlık yatırım, Canapi Ventures, 9Yards Capital ve SVB Capital'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. a16z, Index Ventures, Sequoia Capital, S Capital, Spark Capital, Citi, State Street ve J.P. Morgan'ın da yatırıma katıldıklarını ekleyelim.

Yatırım anlaşması ile birlikte Canapi Ventures'tan Jeffrey Goldstein, Dan Beldy ve 9Yards'tan George Osborne Capitolis'in yönetim kuruluna da katıldı. 110 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Capitolis'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 280 milyon doları aştı.

2017 yılında Gil Mandelzis, Igor Teleshevsky ve Thomas Glocer tarafından New York'ta kurulan Capitolis, bankalar arasında gerçekleşen işlemlerin hızlandırılmasını ve daha basit hale gelmesini sağlıyor. Capitolis tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 100 büyük banka ile birlikte çalışıyor ve bugüne kadar toplamda 13 trilyon dolarlık alım satımı optimize etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.