Yeni nesil araç uygulaması: Rabam

‘‘Sizin aracınız bizim aracımız’’ anlayışıyla kapıdan kapıya hizmeti sağlayan bir çözüm sunan Rabam, araç bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi hizmetler sunuyor.
Yeni nesil araç uygulaması: Rabam

Araç bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt, lastik değişimi gibi hizmetlere sahip olan Rabam, araçlarla ilgili tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında toplayan yeni nesil araç uygulaması olarak hizmet veriyor. Yaklaşık 1 yıl içinde geliştirilen Rabam, 2021 yılında R. Kaan Aydoğan tarafından kuruldu.

‘‘Sizin aracınız bizim aracımız’’ anlayışıyla kapıdan kapıya hizmeti sağlayan bir çözüm sunan Rabam, araç sahiplerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir platform olarak ön plana çıkıyor. Rabam mobil uygulaması hem Android hem de iOS platformlarında yer alıyor.

Bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi olmak üzere toplamda 7 kategoride 50’den fazla hizmet sunan Rabam, şu an için sadece İstanbul'da hizmet veriyor. 

Araç sahipleri için dijital bir platform olan Rabam, akıllı hatırlatmalarla birlikte de araçların ihtiyaçlarını kullanıcılara bildirebiliyor. Araç kiralama firmaları ve orta ile ağır ticari araçlar hariç bütün araç kullanıcılarına ulaşmayı hedefleyen Rabam'ın kısa süre içinde motosiklet kullanıcıları için de ürün ve hizmetler sunmayı planladığını da ekleyelim.

Rabam platformunda tüm hizmetler kullanıcılar adına Rabam temsilcileri ile gerçekleştiriliyor. Hizmet alınırken aracın anlık konumunun ve hız durumunun uygulama içinden takip edilebildiğini de ekleyelim. Kısacası Rabam kullanıcıları istasyonlarda ya da servis alanlarında beklemek zorunda kalmıyor.

Temelinde araçlar için hizmet sunan platformlarla rakip durumda olan Rabam, zamandan tasarruf sağlaması ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Rabam, platformunda bulunan hizmetlerin satışı üzerinden gelir elde ediyor. Rabam'ın ilerleyen dönemlerde uygulamasına yeni iş modelleri ekleyerek farklı gelir modelleri elde etmeyi planladığını da paylaşalım.

Otomotiv sektöründe "tek bir tıkla" her hizmeti sağlayan alanında lider bir marka olmayı hedefleyen Rabam, 2022 yılı içinde Türkiye pazarındaki bilinirliğini artırmayı ve hizmet kalitemizi en üst seviyelere çıkarmayı amaçlıyor. Dilerseniz Rabam uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.