Fintech girişimi Capchase, 80 milyon dolar yatırım aldı

Yüksek büyüme oranına sahip işletmelerin büyümesine, karlılığa ulaşmasına ve marjlarını genişletmesine yardımcı olan Capchase, 01 Advisors'ın liderliği üstlendiği Seri B yatırım turunda 80 milyon dolar yatırım aldı.

Bugüne kadar şirketlere finansman platformu aracılığıyla 2 milyar doların üzerinde finansman sağlayan Capchase, 01 Advisors'ın liderliği üstlendiği Seri B yatırım turunda 80 milyon dolar yatırım aldı. Tura QED, Caffeinated, Bling, Scifi, Thomvest Ventures, Tusk Venture Partners, Invesco ve Gaingels da katıldı. Alınan yeni yatırım, platformun ürünlerinin kapsamını artırmak ve ekibi genişletmek için kullanılacak.

Mayıs 2020'de kurulan Capchase, yüksek büyüme oranına sahip, sürekli gelir getiren işletmelerin büyüme, karlılığa ulaşma ve marjları genişletme gibi en önemli önceliklerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Platform hem ABD hem de Avrupa'da faaliyet gösteren şirketleri odağına alıyor.

Capchase, yüksek büyüme hızına sahip şirketlerin uygun maliyetli kredi ve finansman araçları aracılığıyla finansmana erişmesine ve finansmanı otomatikleştirmesine yardımcı oluyor. Şirket, işletmeler için kaynak yaratma sürecini otomatikleştiriyor, işletmelerin kurucularına şirketlerinin büyümesine odaklanmaları için zaman veriyor.

Capchase, kurulduğu günden bu yana ABD ve Avrupa'da yaklaşık 3 bin şirketle çalışarak kuruculara 2 milyar doların üzerinde fon sağladı. Son 18 ayda Capchase, yedi Avrupa ülkesi de dahil olmak üzere 10 pazara genişledi ve şirket çalışan sayısını 100'ün üzerine çıkardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.