Google, hastaların sağlık verilerini düzenlemeye yardımcı olan yapay zeka aracı Conditions'ı duyurdu

Bu özellik, doktorlara hastaya bütünsel bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR) üzerinden hem hasta hem de hekimin doğru ve güncel bilgilere erişimini sağlıyor.
Google, hastaların sağlık verilerini düzenlemeye yardımcı olan yapay zeka aracı Conditions'ı duyurdu

Kişisel sağlık verisi, işleme faaliyetleri, bilgisayar ve internet teknolojileri ile mobil teknolojilerde meydana gelen gelişmeler ile birlikte günümüzde, geçmişe oranla oldukça kolaylaştı. Özellikle bu veriler, klinik destek sağlamaya ve risk altındaki hastaları yönetmeye yardımcı oluyor. Pek çok büyük teknoloji şirketi bu alanda yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor. Bu şirketlerden biri de Google'ın sağlık araştırmaları birimi Google Care Studio... 

Şirket, bugün hastaların sağlık verilerini düzenlemeye yardımcı olacak yapay zeka aracı Conditions'ı duyurdu. Bu özellik, doktorlara hastaya bütünsel bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor. Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR) üzerinden hem hasta hem de hekimin doğru ve güncel bilgilere erişimini sağlıyor. Böylece herhangi bir hastalığın seyri, sağlık ödemeleri, kişinin sağlık verileri tek bir kanaldan elde edilmesine olanak yaratıyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.