Apple Özel Etkinliği'nin tarihi belli oldu: 8 Mart

Paylaşılan bilgilere göre etkinlik 8 Mart'ta gerçekleşecek. Türkiye saatiyle 21:00'de başlayacak olan etkinliğin yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor.
Apple Özel Etkinliği'nin tarihi belli oldu: 8 Mart

Apple'ın yeni ürünlerini Mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtabileceğini sizlere daha öne aktarmıştık. Apple bugün gönderdiği bir e-posta ile yeni Apple özel etkinliğini 8 Mart'ta düzenleyeceğini açıkladı. 

"Peek performance" temasıyla karşımıza çıkan şirket, bizleri Apple Park'tan yapılacak canlı yayına davet ediyor. "Peek performance" teması akıllara şirketin M1 çipli ürün serisini akıllara getiriyor.

Etkinlikte hangi ürünlerin tanıtlacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor fakat öne çıkan birkaç ürün mevcut. Geçtiğimiz ay Apple'ın yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında tanıtabileceğini sizlere aktarmıştık

Mart ayında düzenlenecek olan etkinlikte 3. nesil iPhone SE, yeni bir iPad Air ve yeni Mac modelleri karşımıza çıkabilir. Tanıtılması beklenen 3. nesil iPhone SE modelinin tasarım anlamında büyük değişikliklere sahip olmaması bekleniyor. 3. nesil iPhone SE'nin en önemli özelliği ise 5G olacak. Yeni iPad Air modelinde ise hem işlemcinin yenileneceğini hem de 5G teknolojisinin tablete ekleneceğini de belirtelim.

5G teknolojisine sahip cihazların "Peek performance" temasıyla uyum gösterdiğini söyleyebiliriz. Her Apple etkinliğinde olduğu gibi gelişmeleri yakından takip ederek sizlere anlık olarak aktaracağız!

Maximiles Black
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.