Kodlama bilgisine gerek olmadan iş akışını otomatikleştiren girişim: Make

Make, herkesin, görev ve iş akışlarından uygulamalara ve sistemlere kadar her şeyi hızlı bir şekilde görsel olarak tasarlamasına, oluşturmasına ve otomatikleştirmesine olanak tanıyor.
Kodlama bilgisine gerek olmadan iş akışını otomatikleştiren girişim: Make

Gelişen teknoloji, hayatımızı farklı çeşitlerde kolaylaştırmaya devam ediyor. Sağlanan kolaylığın en önemli faydaları ise hem masrafların azalması hem de zamandan tasarruf edilmesi şeklinde karşımıza çıkıyor. Bir süre önceye kadar, yani dijital dönüşüm hayatlarımıza bu denli entegre olmadan önce, tasarım için en iyi araçları kullanmak, iş akışını yönetebilmek için iyi derecede kodlama bilmek gerekiyordu. Ancak her geçen gün geliştirilen yeni araçlar ve bu araçlara ulaşımın artık fazlasıyla kolaylaşması bazı yetkinliklerin geri planda kalmasına neden oldu. Make de bu araçlardan biri. 

Make, herkesin, görev ve iş akışlarından uygulamalara ve sistemlere kadar her şeyi hızlı bir şekilde görsel olarak tasarlamasına, oluşturmasına ve otomatikleştirmesine olanak tanıyor. Make, kodsuz entegrasyon platformu Integromat ekibi tarafından geliştirildi, aslında Make için markanın yeni ürünü diyebiliriz. 

Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor

Make'i kullanmak için farklı şekillerde üyelik oluşturabiliyorsunuz. Dilerseniz e-posta adresinizle, dilerseniz Google ya da Apple hesaplarınızla üyelik oluşturduktan sonra eğer herhangi bir ücretli planı seçmezseniz kısıtlı özelliklere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz. Üyelik aşamasında size çalıştığınız sektör, platformu ne için kullanacağınız ve ekibinizi dahil edip etmeyeceğiniz soruluyor. Akabinde platformu direkt kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Proje, daha ziyade görev oluşturmak için açılan ekranda artı (+) işaretine tıklamanız yeterli oluyor. 

Kodsuz araçlar genellikle tipik görsel sürükle ve bırak özelliğiyle öne çıkıyor, ancak Make için görsel, farklı bir anlam ifade ediyor. Make, ekiplerin organizasyonları kadar hızlı ölçeklenen süreçleri görselleştirmesine, değiştirmesine ve üzerinde iş birliği yapmasına imkan sağlıyor. Make'i diğer otomasyon araçlarından ayıran ise kullanımı kolay ve eğlenceli bir arayüz sunması. Kısacası Make, kullanıcıların herhangi bir kod yazmadan içerik oluşturmalarını ve oluşturulan içerikleri otomatikleştirmelerini sağlıyor. 

Avrupa ve Kuzey Amerika'da kullanılabiliyor

Make platformu, önemli ölçüde artırılmış ölçeklenebilirlik ve performans sağlıyor. Aynı zamanda, Integromat müşterilerinin sevdiği tanıdık görsel deneyim ile yeni, çok talep edilen yetenekleri de bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar ayrıca, kendi seçtikleri bir bölgede, Avrupa veya Kuzey Amerika'da ürünü kullanabiliyorlar.

Make, birden çok sektör tarafından kullanılabiliyor; e-ticaret platformları, KOBİ'ler, girişimler, büyük şirketler kısacası akla gelebilecek her türden kuruluş Make'i dilediği gibi kullanabiliyor.

Make'in üyelik paketleri

Platform ücretsiz üyelik sunuyor, ama aynı zamanda 9, 16 ve 29 dolarlık farklı paketlere de sahip. İşin özelliğine ve şirketin büyüklüğüne göre paketler seçilebiliyor.Bana kalırsa Make, basit bir kullanım için ücretsiz planda da fazlasıyla yeterli. Ancak işinizi büyütmek istiyorsanız ve daha fazla özelliği ihtiyaç duyuyorsanız diğer paketlerden birini deneyebilirsiniz.

Make'e buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.