Boost The Future'un dördüncü döneminden mezun olan 12 girişim

Endeavor Türkiye ve Akbank iş birliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi.
Boost The Future'un dördüncü döneminden mezun olan 12 girişim

Endeavor Türkiye ve Akbank iş birliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi. Program, 23 Şubat Çarşamba günü herkese açık ve online olarak gerçekleşen Demo Day’de girişimlerin yatırımcı sunumları yapmasıyla tamamlandı. Üç yıl boyunca StartUpCampus adıyla devam eden program bu yıl Boost The Future adını almıştı.

Aralık 2021’de başlayan Boost The Future’a Anda Burada, Co-one, ConectoHub, F-Ray, Hesap Co, Kidolog, Omnicourse, Oppzone, Pivony, VenueX, Wisho ve Yancep girişimleri katıldı.

Anda Burada: 2019 yılında kurulan Anda Burada, çocuk ve ebeveyn dikeyine odaklı; stres ve kaygıyı azaltmaya yardımcı uyku hikayeleri, farkındalık çalışmaları ve müziklerden oluşan bir mindfulness uygulaması. Anda Burada, yetişkinlerin ve çocukların sağlıklı ve dengeli bir yaşam sürebilmelerine destek olmayı hedefliyor. 2020 yılının Mayıs ayından bu yana aktif olarak hizmet sunan girişim, hem iOS hem de Android platformları için mobil uygulama desteğine de sahip.

Co-one: Co-one, yapayzeka takımlarına doğru veri etiketini yüksek hızda sağlayan kitle kaynaklı ve yapayzeka tabanlı bir veri platformu. Kitle kaynaklı ve yapay zeka tabanlı bir veri platformu olarak hizmet veren Co-one, ihtiyaç olan açıklamayı yüksek hızda ve doğru bir şekilde etiketleyerek yapay zeka takımının veriden kaynaklı tüm yükünü paylaşıp süreci hızlandırıyor.

ConectoHub: ConectoHub, şirketlerin organizasyonel hedefleri ile günlük operasyonlarını entegre ederek strateji ve uygulamayı tek platformdan verimli şekilde yönetmeyi sağlayan iş ve hedef yönetim uygulaması. ConectoHub’ın kurulumundan itibaren entegre çalışan iki sistem tasarlandı. İş yönetim modülü sayesinde proje, görev ve takım yönetimi yapılırken İş Yönetimi ile entegre OKR modülü sayesinde kişi-takım ve şirket hedefleri uygulamadaki projeler ve görevler ile entegre edilerek hedef ilerlemeleri otomatik olarak iş verileri ile yapılıyor.

F-Ray: 2020’de kurulan F-Ray, halka açık veya halka kapalı tüm şirketlerin anında algoritmik finansal analizlerini ve risk derecelendirmelerini yaparak finansal tablo yorumlayıcılarına zaman ve verimlilik kazandıran makine öğrenmesi yazılımları geliştirir.

Hesap co: Markaların satış, stok yönetimi ve ön muhasebe, e-fatura gibi finans odaklı sorunlarını gidermek amacıyla kurulan Hesap.co, pazaryerleri, e-ticaret siteleri ve erp entegrasyonları ile markaların tüm satış kanallarını tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlar.

Kidolog: Ebeveynlere online uzman desteği sağlayan danışmanlık platformu olan Kidolog, ebeveyn adayları ve ebeveynlere gebelik öncesi,gebelik sırası ve sonrasında çocuk gelişimi ve ilgili alanlarda ihtiyaç duyabilecekleri uzman desteğini sağlamayı amaçlamaktadır. Kidolog çocuk gelişim uzmanları, psikologlar, emzirme danışmanları, diyetisyenler, ergoterapistler, fizyoterapistler, özel eğitim uzmanları, doulalar ve dil konuşma terapistleri ile yetişkin psikologlarından oluşan 200 kişilik bir kadro ile online 7/24 canlı uzman desteği sağlıyor.

Omnicourse: Bir eLearning girişimi olarak kurulan Omnicourse, uzmanların yayınladığı sesli eğitim içerikleri ile günlük yoğunluk sırasında kişisel gelişime daha kolay odaklanabilmeye imkan veren bir mobil eğitim platformu. Omnicourse’un değer önermesi, son yıllarda hızla büyüyen ve önümüzdeki on yılın dinamosu olarak görülen iki pazarı bir fikirde birleştirmesine dayanıyor.

OppZone: Markaların içerik ihtiyaçlarını karşılarken efor, zaman ve iş gücünden tasarruf etmelerini sağlayan Oppzone, geliştirdiği model ile markalara A’dan Z’ye dijital içerik üretimi ve yönetimi hizmeti sunan bir içerik pazarlama girişimi.

Pivony: Pivony, yalnızca birkaç tıklama ile değişen müşteri ihtiyaçlarını analiz etmeyi ve bu veriden içgörüler oluşturulmasını sağlar.

VenueX: VenueX, perakendecilerin mağaza ürün, stok, adres ve iç mekan haritalarını mağaza yakınında çevrimiçi arama yapan tüketicilere sergilemelerini sağlar. Venuex, mekan sahiplerine kullanabilecekleri değerli veriler sunarken, iç mekanları da erişilebilir bir hale getiriyor. Gerekli iş geliştirme araçlarını kullanarak kat planları, markaların ilgi alanları ve işletme bilgilerini ortak harita formatlarında kullanılmak üzere işleyen Venuex, iç mekanları detaylıca haritalandırır ve bilgilerin marka bilinirliğini artırmak amacıyla işletmenin izin verdiği platformlarda paylaşılmasına imkan tanır.

Wisho: Wisho, perakende mağazacılık deneyimini çevrimiçi ortama taşıyan bir yazılımdır. Wisho, marka müşterilerinin özellikle online alışveriş alanındaki deneyimlerini iyileştirmek amacındadır.

Yancep: Yancep, bireylerin herhangi bir finansal bilgiye veya analize ihtiyaç duymadan hedeflerine ve risk tercihlerine göre modellenmiş portföylere yatırım yapabildiği bir birikim ve yatırım uygulamasıdır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.