SPONSORLU

AWS Community Day etkinliği 26 Mart’ta hibrit katılımla gerçekleşecek

AWS Community Day Türkiye 12 uzman konuşmacısı ve workshopları ile online konuşmaların yanı sıra İstanbul ve Ankara’da AWS kullanıcılarını bir araya getiriyor.
AWS Community Day etkinliği 26 Mart’ta hibrit katılımla gerçekleşecek

Bu sene üçüncüsü düzenlenen AWS Community Day Türkiye, global’de birçok ülkede düzenlenen ve AWS tarafından desteklenen bir konferans serisi. Cloud and Serverless Turkey topluluğunun organizasyonunu yaptığı etkinlik geçen sene 2000 kayıtlı kullanıcısı ve 10.000’den fazla izleme ile online gerçekleşmişti. Ekip bu sene tüm konuşmaları YouTube kanalından online yayınlayacak. Ücretsiz kayıt olan katılımcılar sürpriz hediyeler kazanacak. Bunun yanı sıra konferansların en önemli parçalarından biri olan networking tarafını da aktif tutmayı amaçlayan konferans, Ankara’da ve İstanbul’da fiziksel katılım da gerçekleşecek.

2020 yılı konuşmalarını merak edenler buradan izleyebilir, kanaldan birçok videoya erişebilirler:

Konuşmalar ve Workshoplar

Yerli ve yabancı konuşmacıları ile paralel iki salonda toplam 12 konuşmaya ev sahipliği yapacak etkinlik, teknik ve detaylı sunumları ile dikkat çekiyor. Konuşmalar Serverless, güvenlik, container, monitoring, devops ve makine öğrenmesi gibi çeşitli konularda gerçekleşiyor. Türkiye’nin en inovatif firmalarının AWS Cloud’u nasıl kullandığını paylaşacakları etkinlikte, etkinliğin ertesi günü biletli katılımcılar arasından seçilecek kişiler ile tamamen ücretsiz workshoplar düzenlenecek.

Destekleyenler ve Sürpriz Hediyeler

Konferansın platinum sponsorları Bestcloudfor.me, Sufle.io ve Kloia, Gold sponsorları ise Armut, Retter.io, Teknasyon, Yolda ve Logo yazılım. Sponsorların ve AWS’in desteği ile birçok hediye ve toplam 2000$ AWS kredisi hediye edilecek etkinlik aynı zaman Türkiye’nin aktif yazılım toplulukları tarafından da desteklenmekte.

Resmi websitesi: https://aws.cloudturkey.io/

AWS Community Day Global'deki etkinlik duyurusu: https://aws.amazon.com/tr/events/community-day/

Twitter adresi: serverlesstr

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.