Turkcell'den enerji tüketimi takibi için yeni çözüm: Turkcell Enerjim

Ülkemizin en önemli GSM operatörlerinden olan Turkcell, şirket ve kurumların enerji tüketimlerini anlık olarak takip edebilecekleri bir uygulama geliştirdiğini duyurdu.
Turkcell'den enerji tüketimi takibi için yeni çözüm: Turkcell Enerjim

Tüm dünya için her geçen gün daha da önemli bir konu haline gelen enerji verimliliği konusunda yeni çözümler karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ülkemizin en önemli GSM operatörlerinden olan Turkcell, şirket ve kurumların enerji tüketimlerini anlık olarak takip edebilecekleri bir uygulama geliştirdiğini duyurdu.

Turkcell tarafından geliştirilen Turkcell Enerjim isimli uygulama, şirket ve kurumlara tüketimlerini anlık olarak takip ederek enerjiyi tasarruflu kullanma imkanı sunuyor. Enerji verimliliğini artırmak amacıyla geliştirilen Turkcell Enerjim'de analiz, rapor ve bildirimlerle gerçek zamanlı takip işlemleri de yapılabiliyor.

Turkcell tarafından aktarılan bilgilere göre Turkcell Enerjim uygulaması ile birlikte kurumların, yüzde 30'a varan enerji tasarrufu sağlayabileceklerini de ekleyelim. Turkcell Enerjim uygulaması şu an için Türkiye genelinde 9 bini aşkın noktada kullanılıyor.

Her sektörün enerjiyi hangi alanda veya hizmette kullandığına göre enerji tüketimlerinin farklılaştığını da belirtelim. Örneğin restoranların enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 25’i iklimlendirme ihtiyacı için kullanılırken, bu oran bankalarda yüzde 40 ve zincir marketlerde yüzde 45’i bulabiliyor.

Turkcell Enerjim’in sunduğu çözüm sayesinde, özellikle perakende sektöründeki dağınık operasyona sahip şube yapılarında, enerji tüketimlerinin tek merkezden izlenmesi ile iklimlendirme ve aydınlatma tüketimlerinin merkezden tanımlanan kurallara bağlı çalışarak verimliliğin artması sağlanıyor.

Turkcell Enerjim ile birlikte imalat sektöründe tarife analizi yapılabiliyor, mevcut tüketimler izlenebiliyor ve sipariş bilgileri üzerinden hareketle gelecek dönem enerji tüketim maliyetleri de hesaplanabiliyor.

Dijital İş Servisleri ile özel sektör veya kamu kurumlarının işlerini uzaktan verimli şekilde yönetebilmesine olanak sağladıklarını belirten Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, yenilikçi kurumsal çözümlerinden biri olan Turkcell Enerjim ile sektörlerin ihtiyaçlarına uygun enerji izleme ve yönetim imkanı sunduklarını belirtti.

Enerji maliyetlerinin kritik önem kazandığı bu dönemde, geliştirdikleri bu kurumsal çözüm sayesinde hem işletmeler hem de ülkemiz açısından önemli bir verimlilik katkısı sağladıklarını dile getiren Özata, amaçlarının ise 7 milyonun üstündeki işletme abonesine ulaşarak enerji izleme ve yönetim çözümlerini yaygınlaştırıp ülke ekonomisine pozitif katkı sağlamak olduğunu paylaştı. Turkcell Enerjim uygulamasının fiyatlandırma detaylarına ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.