ThreadStart: Twitter'da tweet seli oluşturma aracı

Felix Scholz tarafından geliştirilen ThreadStart, Twitter'da tweet seli oluşturmanızı kolaylaştırıyor. Uzun metinleri tweet sellerine dönüştüren ThreadStart, uzun metinleri otomatik olarak küçük parçalara bölüyor. 
ThreadStart: Twitter'da tweet seli oluşturma aracı

Şubat ayından bu yana tweet sellerinin yerini alacak yeni makale özelliğine odaklanan Twitter'ın yeni bir makale editörü üzerine çalıştığını sizlere aktarmıştık. Twitter'ın en beğenilen özelliklerinden biri olan tweet selleri için çalışan tek ekip Twitter değil. Felix Scholz tarafından geliştirilen ThreadStart, Twitter'da tweet seli oluşturmanızı kolaylaştırıyor. 

Uzun metinleri tweet sellerine dönüştüren ThreadStart, uzun metinleri otomatik olarak küçük parçalara bölüyor. ThreadStart ile tweetlerinizi farklı formatlarla paylaşabilir ve tweetler arasına görsel ve video ekleyebilirsiniz. Ayrıca araç, Tweetlerinizde listeler oluşturmanızı, tweet sellerine numaralar eklemenizi sağlıyor. 

ThreadStart üzerinden tweet sellerini anında paylaşabilirsiniz. Ancak aracın en güzel özelliklerinden biri tweetleri etkileşim için en doğru zaman aralığına göre planlayabilmeniz. Bu arada planlama özelliğinin ücretsiz olduğunu belirtelim. Yazdığınız tweet sellerini planlamak ya da paylaşmak istemediğiniz takdirde, taslak olarak kaydedebiliyorsunuz. 

Üstelik ThreadStart farklı bölgelerdeki takipçilerinize göre tweetlerinizi öne çıkarmanızı da sağlıyor. Bu takipçilerinizin online olduğu zaman aralıklarını gözeten ThreadStart, daha önce atmış olduğunuz tweetleri bu zaman aralıklarında retweetliyor. 

Bunlara ek olarak ThreadStart detaylı analizler sunuyor. İçerik üreticiler için tasarlanan araç, Twitter'da takipçi sayınızı arttırmanızı kolaylaştırıyor. 

ThreadStart ücretsiz, pro ve premium olmak üzere 3 paket sunuyor. Ücretsiz pakette, 1 hesap için Thread Editorü, paylaşım takvimi, tweet ve thread kaydetme, görseller ekleme seçenekleri sunuluyor. Ücretsiz sürümde 48 saat içinde planlama yapma imkanına sahip oluyorsunuz. Pro ve Premium paketleri ise aylık 9 dolar ve aylık 19 dolar fiyatlara sahip. Şubat başında Product Hunt lansmanı yapan ThreadStart'ın Product Hunt lansmanı kapsamında indirim kodu paylaştığını da belirtelim. Product Hunt lansmanı ile platformda günün ve haftanın birinci ürünü olan girişim, yakın zamanda Twitter'ın makale editörünün en güçlü rakibi olabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.