Dijital sağlık platformu MindMaze 105 milyon dolar yatırım aldı

MindMaze, Concord Health Partners liderliğinde gerçekleşen yeni yatırım turunda 105 milyon dolar yatırım aldı. yalnızca dört ay içinde yeni bir yatırıma daha imza atan şirketin şimdiye kadar topladığı yatırım miktarı 340 milyon doları aştı. 
Dijital sağlık platformu MindMaze 105 milyon dolar yatırım aldı

SaaS tabanlı dijital sağlık platformu MindMaze'in 2021'in Ekim ayında 125 milyon dolar yatırım aldığını sizlerle paylaşmıştık. MindMaze yalnızca dört ay içinde  yeni bir yatırımla gündeme geldi.

Şirket, Concord Health Partners liderliğinde gerçekleşen yeni yatırım turunda 105 milyon dolar yatırım aldı. Tura, AlbaCore Capital Group ve Hambro Perks katılım gösterdi. Bu yeni yatırım turu ile birlikte girişimin topladığı yatırım miktarı 340 milyon doları aştı. 

MindMaze'in faaliyet alanı 

İsviçre merkezli MindMaze, hastaları tedavi etmek ve iyileştirmek için dijital değerlendirmeler ve terapötikler sağlayan dijital bir nöroterapötik platform olarak öne çıkıyor. 

Sinirsel iyileşmeyi teşvik etmek için tıbbi sanal gerçeklik ürünleri geliştiriyor. Şirket buna ek olarak; VR, bilgisayar grafikleri, beyin görüntüleme ve sinirbilimi birleştiren sezgisel insan makine arayüzleri oluşturmak için bir platform geliştiriyor.

Ürün gamı

Girişimin platformu MindMotion Go 2018 yılında FDA tarafından onaylandı. MindMotion Go, motor becerileri geliştirme için evde fizyoterapi uygulamanızı sağlıyor. MindMaze'in MindMotion Pro ise hastane ortamında kullanım sunuyor. FDA'in MindMotion Pro'yu 2017'de onayladığını belirtelim. 

MindMaze ayrıca parkinson hastaları için "TOAP Run" oyununa benzeyen çözümleriyle öne çıkıyor. Girişimin MindPod ürünü motor becerileri ve bilişsel fonksiyonları artırmaya odaklanıyor. 

MindMaze'in gelecek planları

MindMaze'in kurucu ve CEO'su Tej Tadi, yatırımla ilgili yaptığı açıklamada, yatırımı ticari olarak globale açılma planlarını, araştırma ve geliştrime çalışamalarını hızlandırmak için kullanacağını açıkladı. Şirket ayrıca bu yeni yatırım turu ile büyüme ve satın alma planlarına da finansal destek sağlamış oldu. 

Şirketin yatırımcıları arasında Concord Health Partners'ın yer alması yeni ortaklık anlaşmalarını beraberinde getiriyor. Bu bağlamda MindMaze'in ürünlerini kullanması için American Hospital Association ile iş birliği yapacağını belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.