Dijital pazarlama sistemi Earnado, 250 bin dolar yatırım aldı

Earnado, Türk Telekom'un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures, Keiretsu Forum Türkiye, StartersHub ve melek yatırımcılardan toplam 250 bin dolar yatırım aldı.
Dijital pazarlama sistemi Earnado, 250 bin dolar yatırım aldı

Algoritma ve verileri kullanarak, doğru dijital pazarlama teknikleriyle, KOBİ ve girişimlerin dijital dünyada büyümesini amaçlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Earnado'nun daha önce Kültepe Yatırım'dan yatırım aldığını sizlere aktarmıştık.

Edindiğimiz bilgilere göre Earnado, yeni bir yatırım daha aldı. Earnado, Türk Telekom'un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures, Keiretsu Forum Türkiye, StartersHub ve melek yatırımcılardan toplam 250 bin dolar yatırım aldı.

Gerçekleşen yatırım ile birlikte Earnado, TT Ventures’ın yatırım yaptığı 10. şirket de olduğunu da belirtelim. Yaklaşık 2 yıl önce Barış Korkmaz, Devrim Ekmekçi ve Haluk Çakan tarafından İstanbul'da kurulan Earnado, şu an için 10 farklı ülkeden 200'e yakın müşteriye hizmet sunuyor.

100'den fazla online çalışanı ile firmalara dijital dünyada büyümeleri için tek elden destek sunan girişim, KOBİ’lerin dijital pazarlama yolculuğunu algoritmalar ve verileri kullanarak dizayn ederek maliyetlerini azaltıyor.

Earnado kullanıcıları, platform ile birlikte SEO, sosyal medya ve reklam yönetimi yaparak dijital pazarlamada atmaları gereken adımları belirleyebiliyor ve pazarlama kararlarını online profesyoneller ile görüşmeler neticesinde alabiliyor.

Earnado girişiminin daha önce Big Bang 2019 sahnesinde 20 girişim ve Türk Telekom PİLOT'un 9. dönemine seçilen 18 girişim arasında yer aldığını da hatırlatalım. Alınan yatırım ile yurt dışı çalışmalarını hızlandıracak olan Earnado'nun önümüzdeki dönemde Avrupa’ya açılmayı hedeflediğini de belirtelim.

Özellikle global büyüme potansiyeline sahip inovatif ürün ve servisler geliştiren girişimlerin dünya pazarında rekabet edebilmesini önemsediklerini belirten TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, bu kapsamda 9. dönem PİLOT mezunlarından olan ve kısa süre önce yatırım turuna çıkan dijital pazarlama karar destek sistemi Earnado’ya yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.