Ajanslar, danışmanlık, hukuk ve bağımsız denetim firmaları için tasarlanmış bulut tabanlı hizmet otomasyonu: Senfoni

Senfoni ile hangi müşteriye ne kadar zaman harcandığı kolayca analiz edilebiliyor, zaman çizelgeleri ile çalışma zamanları kolayca kaydedebiliyor ve müşteriler için gerçekte harcanan zaman doğru bir şekilde faturalanabiliyor.
Ajanslar, danışmanlık, hukuk ve bağımsız denetim firmaları için tasarlanmış bulut tabanlı hizmet otomasyonu: Senfoni

Zaman, şu hayattaki en önemli şeylerden biri ve hayat koşulları çoğu dönemde kendimize ya da sevdiklerimize ayırabileceğimiz zamanı elimizden alıyor. Ancak günümüzde gelişen teknoloji ve dijital dönüşüm bu sorunun da üstesinden gelmemize yardımcı oluyor. ERP ve birçok benzer sistem, bulut tabanlı olsalar dahi kişilere zamandan tasarruf ettirmek için tasarlanmıyor. Bakım ve güncellemeler hem maliyetli oluyor hem de kişiye ciddi zaman harcatıyor. İşte, Senfoni adlı platform bu problemi ortadan kaldırmak için hayata geçirildi. 

Hangi müşteriye ne kadar zaman harcandığı kolayca analiz edilebiliyor

Senfoni, ajanslar, danışmanlık, hukuk ve bağımsız denetim firmaları için tasarlanmış bulut tabanlı profesyonel hizmet otomasyonu olarak hizmet veriyor. Profesyonel hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla tasarlanan Senfoni ile hangi müşteriye ne kadar zaman harcandığı kolayca analiz edilebiliyor, kullanıcı dostu zaman çizelgeleri ile çalışma zamanları kolayca kaydedebiliyor ve müşteriler için gerçekte harcanan zaman doğru bir şekilde faturalanabiliyor.

Senfoni, zaman, finans, proje, müşteri ilişkileri, gider ve izin gibi birçok alanda raporlar sunuyor

Platform, ücretsiz bir şekilde hizmet vermiyor ve ücret için buradan iletişime geçmeniz isteniyor. Senfoni'yi denediğimde ise oldukça güçlü bir panelin beni beklediğini görüyorum. Zira panelden yapılan işlerinin özetlerinin yanı sıra tüm projeler, yapılan işlerin, alınan izinlerin, firmanın, zaman girişinin, masraf ve faturaların tamamına ulaşmak mümkün. Senfoni ayrıca kullanıcıya müşteri bazlı zaman dağılımı, zaman çizelgesi takip raporu, detaylı zaman çizelgesi raporu, finansal özet raporu, fatura raporu, proje özet raporu, toplam çalışma süreleri raporu, aylık kullanılan izin raporu, iş durum raporu gibi birçok rapor sunuyor. 

Senfoni, 2021 yılında Serkan Arslan, Burak Özer, Mustafa Arslan ve Onur Yılmaz tarafından kuruldu. Platform, yazılım, satış ve AR-GE olmak üzere toplam 7 kişilik ekibiyle hizmet veriyor. Senfoni, 4 senelik bir sürecin sonunda hayata geçirildi ve inşa aşamasında herhangi bir hazır altyapı kullanılmadı. 

Platformda, takip edilen veya edilmiş proje sayısı ise 3 bin 500'ü aştı

İlk pilot müşterisi ile 2018 yılında çalışmaya başlayan Senfoni, bugün itibariyle 11 müşterisine ve bu müşterilerde 500'den fazla kullanıcıya çözüm sunuyor. Müşterileri arasında ağırlıklı olarak orta ve küçük ölçekli bağımsız denetim firmaları, iletişim ajansları ve hukuk firmaları bulunuyor. Platformda 2018 yılından bugüne kadar 300 binde fazla saat zaman kaydedildi, takip edilen veya edilmiş proje sayısı ise 3 bin 500'ü aştı. Senfoni'de bugüne kadar talep edilmiş masraf ise 10 bin adete ulaştı.

Globalde Freshbooks, Avaza, Replicon, Harvest, HubStaff gibi rakipleri bulunan Senfoni'nin odağında müşterilerine harcadığı zamanı takip etmek isteyen, masraf ve izin süreçlerini yönetmek isteyen ya da ekibinin kaynak planlamasını proje bazlı günlük olarak yapmak isteyen firmalar bulunuyor.

3 ayrı modülde aylık ya da yıllık ücretlendirme

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan platform, 3 ayrı modülde aylık ya da yıllık ücretlendirme ile gelir elde ediyor. Tüm özellikler için kullanıcı başına ücret ödeniyor. Ayrıca Senfoni’yi, tek adımda kolayca kayıt olarak 15 gün ücretsiz deneyebiliyorsunuz.

Senfoni, kısa vadede Türkiye pazarında halkla ilişkiler, reklam, denetim ve mali müşavirlik gibi profesyonel hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren daha çok firmaya ulaşmak ve şu an 11 olan müşteri sayısını 50’ye ulaştırmak istiyor. Daha sonrasında da Avrupa ve Kuzey Amerika olmak üzere, önümüzdeki 4 yılda en az 10 ülkede faaliyet gösteren yaklaşık 1000 KOBİ’yi Senfoni sistemine dahil etmek hedefleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.