Okan Erol, Yemeksepeti’nin yeni CMO’su oldu

Yemeksepeti pazarlama ekibinin liderliğine Okan Erol getirildi. Erol, CMO (Chief Marketing Officer) olarak yeni görevine bugün (16 Şubat) itibariyle başlayacak. 
Okan Erol, Yemeksepeti’nin yeni CMO’su oldu

Yemeksepeti, CMO / Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Okan Erol’un getirildiğini duyurdu. 2012'den bu yana Yemeksepeti’nde görev alan Erol, başarılı çalışmalara liderlik ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Okan Erol bugün (16 Şubat) itibariyle yeni görevine başlıyor.

Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden mezun olan Okan Erol, İngiltere’de yer alan Cranfield University’de Stratejik Pazarlama alanında yüksek lisans derecesini tamamladı. Erol, kariyerine 2010 yılında Londra’da Tesco bünyesinde Dijital Pazarlama Yöneticisi pozisyonu ile başladı.

Okan Erol'un Yemeksepeti deneyimi 

2012 yılında Yemeksepeti ekibine katılan Erol'un, Marka İş Birlikleri, Marka İletişimi, Medya Planlama ve CRM, lojistik, hızlı market alışverişi ve mahalle operasyonları gibi farklı alanlarda stratejik görevler üstlendiğini belirtelim. 

Başarıkı yönetici, tüm bu süreçte Yemeksepeti’nin büyük ölçekli entegre içerik pazarlaması projeleri olan Fakat İyi Yedik, Suç ve Ceza, Oyunlaştırma gibi süreçleri ve tüm sadakat ve kitle iletişim kampanyalarını yönetti. Erol'un Yemeksepeti'ne Kristal Elma, Effie, Felis ve Mixx gibi prestijli ödüller kazandıran çalışmalara öncülük ettiğini belirtmekte fayda var. 

2020 yılından bu yana şirketin Pazarlama İletişimi Direktörü olarak görev alan Erol, son olarak Yemeksepeti’nin ‘Aklındaysa Kapında’ sloganı ile beğeni toplayan yeni marka konumlandırmasına liderlik etti.

Okan Erol'un yeni görevi kapsamında Yemeksepeti ve girişimlerinin tüm pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacağını ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.