Gider onaylarını yönetmek için dijital çözüm: Approveit

Yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Approveit'in yeni versiyonu olan Approveit 3.0 ise geçtiğimiz günlerde kullanıma sunuldu.
Gider onaylarını yönetmek için dijital çözüm: Approveit

Ekipler için gider onaylarını otomatik hale getiren dijital bir platform olarak karşımıza çıkan Approveit, geçtiğimiz yılın Şubat ayında Dmitry Matveev ve Serge Gusev tarafından Polonya'da kuruldu. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veren Approveit'in yeni versiyonu olan Approveit 3.0 ise geçtiğimiz günlerde kullanıma sunuldu.

Gider onayları için bir yönetim uygulaması olarak görev gören Approveit, gider onaylarının e-posta ve ekipler için popüler iletişim çözümü Slack üzerinden gerçekleşmesini sağlıyor. Kod bilgisi gerektirmeden kullanılabilen Approveit'in temel hedefi ise gider onaylarını otomatik bir hale getirerek ekiplerinin zamandan tasarruf etmelerini sağlamak.

Gider onayı taleplerini otomatik bir şekilde doğru kişiye yönlendiren Approveit, sürecin hızlandırılmasına olanak sağlıyor. İçinde faturalardan seyahat harcamalarına kadar pek çok gider / harcama onayı şablonu bulunduran Approveit, kullanıcıların özel şablonlar ve gider onayı formları oluşturmalarına da olanak tanıyor.

Kullanıcılar, Approveit içinde oluşturdukları gider onayı formalarına gereken bilgileri de kolay bir şekilde ekleyebiliyor.  Approveit çözümünün platform içinde gerçekleşen her 100 gider onayı için 1 ağaç bağışı gerçekleştirdiğini de belirtelim.

Approveit çözümünün 3 bini aşkın yazılım ile entegre bir şekilde kullanılabildiğini de ekleyelim. Approveit'in entegrasyon desteği sunduğu çözümler arasında ise Quickbooks, Xero, Atlassian JIRA, Zapier,  Typeform, Airtable, Trello, Asana, GitHub, Gitlab, Bitbucket, HubSpot, Google Forms ve Google Sheets gibi önemli çözümler de yer alıyor.

Aylık 50 gider onayı isteğine kadar ücretsiz olarak kullanılabilen Approveit, 100 gider onayı için aylık 59 dolarlık bir ücrete sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.