Finansal teknolojilere odaklanan Banked, 20 milyon dolar yatırım aldı

Finansal teknolojilere odaklana Birleşik Krallık merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Banked, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 
Finansal teknolojilere odaklanan Banked, 20 milyon dolar yatırım aldı

Girişim ekosisteminin en popüler oyuncuları arasında yer alan finansal teknoloji girişimleri yatırımlar almaya devam ediyor. Finansal teknolojilere odaklana Birleşik Krallık merkezli bir girişim olarak karşımıza çıkan Banked, yeni bir yatırım aldığını duyurdu

Banked tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı. Banked'in 20 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, Bank of America ve Edenred Capital Partners'ın ortak liderliğinde gerçekleşti.

A serisi yatırım turuna, Bank of America ve Edenred Capital Partners haricinde ise Sidekick, 9Yards, Huey Lin ve şirketin eski yatırımcıları arasında bulunan Acrew, Force Over Mass, Firestartr, OM2, Love Ventures, Kuvi Capital ve Paul Forster katıldı.

En son geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Force Over Mass Capital liderliğinde 2,5 milyon dolar yatırım alan Banked, aldığı 20 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte bugüne kadar aldığı toplamda 30 milyon dolar yatırım almış oldu. Şirketin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

2018 yılında Brad Goodall, Ellen Fernandes, Neil Ambler ve Patrick Cox tarafından Londra'da kurulan Banked, global hesaplar arasında gerçek zamanlı ödemeler yapmanızı sağlayan bir yazılım sunuyor.

Alternatiflerine oranla daha düşük komisyonla ve daha güvenli bir ödeme servisi sunduğunu belirten Banked tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, rakiplerine oranla yüzde 90 oranında daha az komisyon alıyor. Banked'in paylaştığı bilgilere göre alınan 20 milyon dolarlık yeni yatırım ABD açılımı için kullanılacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.