Uzaktan çalışan ekipler için iletişim platformu: Beseda Share

Bir konu üzerinde konuşmak için online toplantı yerine internet tarayıcısı üzerinden çalışabilen bir sohbet odası oluşturmanızı sağlayan Beseda Share, dilediğiniz kişileri bu odaya davet ederek birlikte çalışmanıza odaklanıyor. 
Uzaktan çalışan ekipler için iletişim platformu: Beseda Share

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını, çalışma şeklimizden tutun da eğitime, hatta alışverişe kadar pek çok alışkanlığımızı değiştirdi. En çok da iş yapış şeklimizi değiştiren corona virüs salgını, uzaktan çalışma ve online toplantıların iş hayatımızın değişmez bir parçası haline gelmesine neden oldu.

Uzaktan çalışma ve online toplantılar ilk etapta kulağa oldukça güzel gelse de ekipler arasında yaşanan kopukluklar ve iletişim sorunları nedeniyle işlerin aksamasına da neden olabiliyor. Özellikle büyük ekipler için verimli toplantılar düzenlemek oldukça zor.

Tam da bu durumu ortadan kaldırmak isteyen Beseda Share, online toplantıların yerini alacak yeni bir ekip içi iletişim çözümünü kullanıma sundu. Bir konu üzerinde konuşmak için online toplantı yerine internet tarayıcısı üzerinden çalışabilen bir sohbet odası oluşturmanızı sağlayan Beseda Share, dilediğiniz kişileri bu odaya davet ederek konu üzerinde birlikte çalışmanıza odaklanıyor. 

Bir toplantı mantığına sahip olmadığı için odaya davet edilen kişiler müsait olduklarında odaya giriş yaparak konu ile ilgili görüşlerini rahat bir şekilde paylaşabiliyor. Oluşturulan sohbet odası içinde yazılı, sesli ve görüntülü bir şekilde mesajlar gönderebileceğinizi de ekleyelim.

Herhangi bir uygulama desteğine gerek duymayan Beseda Share, tamamen internet tarayıcısı üzerinden çalışabiliyor. Beseda Share'i kullanmak ise oldukça basit.

Tek yapmanız gereken oluşturduğunuz sohbet odası için konu ile ilgili bir açıklama yazarak linki dilediğiniz kişilerle paylaşmak. Paylaşılan linke tıklayan kişiler ise direkt olarak internet tarayıcıları üzerinden sohbet odasına ulaşabiliyor. Beseda Share üzerinden bire bir görüşmeler gerçekleştirebileceğinizi de ekleyelim.

Sohbet odanıza hem ekibinizden hem de ekibiniz dışından kişileri davet edebileceğinizi de ekleyelim. 2021 yılının ikinci yarınsa hizmet vermeye başlayan Beseda Share'in tamamen ücretsiz olduğunu ve şu an için 60 ekip tarafından aktif olarak kullanıldığını da ekleyelim. 2021 yılında Lida Ovchinnikova, Ilya Kuleshov ve Dan Melnichuk tarafından Rusya'da kurulan Beseda Share, sunduğu çözüm ile birlikte remote çalışan takımların daha iyi bir iletişime sahip olmalarını hedefliyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.