Odağına gitar ve müziği alan Deplike, 10 milyon TL yatırım aldı

Müzik eğitimini kişiselleştirerek dünyayı daha yaratıcı bir yer haline getirmeyi amaçlayan Deplike, 10 milyon TL yatırım aldı.
Odağına gitar ve müziği alan Deplike, 10 milyon TL yatırım aldı

Müzik eğitimini kişiselleştirerek dünyayı daha yaratıcı bir yer haline getirmeyi amaçlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Deplike, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Deplike tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 10 milyon TL yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Deplike’ın 10 milyon TL’lik ilk yatırım turuna Udemy ve Carbon Health kurucusu Eren Bali, Layer kurucusu ve Gram Games exit ile tanıdığımız Mehmet Ecevit, Erdem Çelik, Halil Ünlüeser ve Teknasyon katıldı.

Geliştirdiği gitar efekt uygulamasıyla pazarda 2 milyonun üzerinde gitariste ulaşan Deplike'ın ilk üründeki deneyimlerini şimdi 1 milyar kişiye erişmeyi hedeflediği müzik eğitimi uygulamasına aktardığını da ekleyelim. Deplike tarafından geliştirilen müzik eğitimi uygulamasının ilk versiyonunun yakında yayınlanması planlanıyor.

Müzik eğitimi uygulaması, kullanıcılarına Metaverse üzerinde sevdikleri şarkılar ve müzisyenler eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilecekleri kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunacak. Odağına müzik teknolojilerini alan Deplike'ın Webrazzi Summit 2016 konferansımızda Startup Lounge'da yer alan girişimler arasında olduğunu da belirtelim.

Dünyayı daha yaratıcı ve müzikal bir yere dönüştürme hedeflerine inanan yatırımcılarına teşekkür eden Deplike kurucu ortağı ve CEO'su Ufuk Polat, pazardaki mevcut uygulamalarının yardımıyla önemli bazı deneyimler elde ettiklerini ve devam edecek yatırımlarla birlikte bu bilgiyi yeni ürünlerine aktarıp kullanıcıları ile buluşturacakları için heyecanlı olduklarını da paylaştı.

3D teknolojisini uygulamaya entegre ederek kullanıcılarına keyifli bir müzik deneyimi sunan Deplike’ın yatırım turunda yer aldıkları için çok mutlu olduklarını belirten Teknasyon CIO’su Onur Kurugöl, Avrupa ve Amerikalı büyük yatırım fonlarının ilgisini çeken Deplike’ın yeni hikayelerini görmeyi sabırsızlıkla beklediklerini de sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.