Teslimat çözümü Paack, 225 milyon dolar yatırım aldı

E-ticaret şirketleri için teslimat çözümü olarak karşımıza çıkan İspanya merkezli Paack, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Teslimat çözümü Paack, 225 milyon dolar yatırım aldı

Özellikle pandemi döneminde hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen e-ticaret ve teslimat çözümleri yatırımlar almaya devam ediyor. E-ticaret şirketleri için teslimat çözümü olarak karşımıza çıkan İspanya merkezli Paack, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Paack tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, D serisi yatırım turunda 225 milyon dolar yatırım aldı. 225 milyon dolarlık D serisi yatırım turunun SoftBank Vision Fund 2 liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim.

Yatırım turuna SoftBank'ın haricinde ise Infravia Capital Partners, First Bridge Ventures, Endeavor Catalyst ve şirketin eski yatırımcıları arasında bulunan Unbound, Kibo Ventures, Big Sur Ventures, RPS Ventures, Fuse Partners, Rider Global, Castel Capital ve Iñaki Berenguer katıldı.

Alınan 225 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Paack girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 307 milyon doları aştı. Paack tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 225 milyon dolarlık yatırım, ürün geliştirme ve Avrupa ülkelerine açılmak için kullanılacak.

2015 yılında Fernando Benito Galobart, Suraj Shirvankar, Víctor Obradors Molins ve Xavier Rosales Cavero tarafından Barselona'da kurulan Paack, sunduğunu teslimat çözümünü robotik ve yazılımı ile destekliyor. 150 uluslararası müşteriye sahip olan Paack, her ay birkaç milyon siparişin teslim edilmesini sağlıyor.

Paack'in müşterilerin tercih ettiği saat dilimleri içinde teslimatlarını gerçekleştirebildiğini de ekleyelim. E-ticaret siteleri ile entegre bir şekilde çalışan Paack'in siparişi ne zaman teslim edeceği sipariş esnasında müşteriler tarafından belirlenebiliyor. Son olarak Paack'in şu an için İspanya, Birleşik Krallık, Fransa ve Portekiz ülkelerinde aktif olarak hizmet verdiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.