Zubizu'dan şimdi al sonra öde çözümü: Zubizu eXtra Limit

Sunduğu fırsatlar ile öne çıkan bir servis olan Zubizu, 36 aya varan taksit sunan şimdi al sonra öde seçeneğini kullanıma sundu.
Zubizu'dan şimdi al sonra öde çözümü: Zubizu eXtra Limit

Yaşam stili ve sadakat uygulaması olarak karşımıza çıkan Zubizu'yu ilk olarak 2015 yılının Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Kullanıcılarına sunduğu fırsatlar ile öne çıkan bir servis olan Zubizu, 36 aya varan taksit sunan şimdi al sonra öde seçeneğini kullanıma sundu.

Zubizu eXtra Limit isimli çözüm sayesinde Zubizu kullanıcıları, onaylanan limitleri sayesinde 36 aya varan taksit seçenekleri ile tüm alışverişlerini gerçekleştirebilecek. Zubizu eXtra Limit başvurularının banka şubesine gitmeden online olarak gerçekleştirilebildiğini de ekleyelim.

Başvuru sonrasında onaylanan limit, mağaza alışverişlerinde POS cihazında oluşturulan QR kodu okutarak, sanal alışverişlerde ise Zubizu uygulamasında yer alan Zubizu eXtra Limit dijital kart bilgileri ile kullanılabilir olacak. QR ile alışveriş şu an için Yapı Kredi, Garanti, Akbank, QNB Finansbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, TEB ve ICBC’ye ait QR ile ödemeyi destekleyen POS cihazları ile yapılabiliyor.

Kısacası Zubizu eXtra Limit, dijital banka kartı üzerinden kullanılan bir ihtiyaç finansmanı olarak görev görüyor. Zubizu'nun eXtra Limit çözümü için Türkiye Finans Katılım Bankası ile iş birliğine gittiğini de belirtelim. Zubizu web sitesinde yer alan bilgilere göre eXtra Limit'i kuaför, alkollü içecek mekanları, vergi ödemeleri, para transferleri ve bahis harcamaları hariç tüm alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Şimdi al sonra öde gibi taksitlendirme ve finansman sunma çözümleri her geçen gün daha popüler bir hale geliyor. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz haftalarda Hepsiburada'nın Hemen Al Sonra Öde özelliğini kullanıma sunduğunu da sizlere aktarmıştık. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.