Retailtech'te mağaza içi yenilik beklentisi artmaya devam ediyor

Online alışverişteki çeşitlilik yüz yüze alışverişte de beklentileri etkiliyor. Bu nedenle de mağaza içi alışverişin de yeni beklentilere göre evrileceği düşünülüyor.
Retailtech'te mağaza içi yenilik beklentisi artmaya devam ediyor

Mağazalardaki temassız alışveriş tamamlama ihtiyacı hem sağlık endişeleri hem de hızlı bir şekilde işlemi tamamlama motivasyonundan kaynaklanıyor. Kendi kendine alışveriş tamamlama opsiyonunun QR kodlu ödemelerde kullanımına yakın zamanlı örnek olarak geçtiğimiz sene sonuna doğru Amazon Fresh'in İngiltere'de açtığı mağazayı verebiliriz - müşterilere gönderilen QR kodları ile alışveriş tamamlama seçeneği sağlayan mağazalar, retailtech'te önümüzdeki dönemde öncelikli olarak beklenen yeniliklerden. 

Mobil ödeme opsiyonlarının artması ve bu ödeme şeklinin online'dan yüz yüze mağazalara da taşınması aslında QR kodla ödeme tercihinin artmasındaki nedenlerden biri, aynı zamanda da yüz yüze mağazaların gelişerek büyüdüğünün de göstergelerinden. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.