Amy: toplantı öncesinde katılımcılar hakkında bilgi toplamanızı sağlayan uzantı

Amy, katılımcılar hakkında topladığı veriler ile takvim üzerinde kısa bilgilendirmeler sunuyor. 
Amy: toplantı öncesinde katılımcılar hakkında bilgi toplamanızı sağlayan uzantı

Kurucu ortakları arasında Nim Ron'un da yer aldığı Amy, toplantı öncesinde katılımcılar hakkında bilgi toplamanızı sağlayan bir uzantı olarak öne çıkıyor. Takviminize entegre olan Amy, katılımcılar hakkında topladığı veriler ile takvim üzerinde kısa bilgilendirmeler sunuyor. 

Bu bilgilendirmeler arasında kazanılan ödüller, iş fırsatları ya da haberler yer alıyor.  Özellikle yatırımcı görüşmeleri yapıyorsanız, Amy, yatırımcılar hakkında çıkan haberleri tek solukta taramanız için değerli bir fırsat yaratıyor diyebiliriz.

Söz konusu yenilikçi eklentinin Google, LinkedIn ve Salesforce gibi CRM araçlarıyla entegre olduğunu da eklemekte fayda var. Amy, eklentiyi tarayıcınıza indirdikten sonra, LinkedIn hesabınızı da eklemeyi öneriyor. Eğer e-posta adresinizden sizi bulamadıysa, LinkedIn profilinizi manuel olarak eklemenizi sağlıyor. 

Bu arada AMy'Nin halihazırda tanıştığınız kişiler için bilgilendirme üretmediğini belirtelim. yapay zeka destekli araç yalnızca ilk defa görüşeceğiniz kişiler için bilgi kartları hazırlıyor.

Amy'nin paneli üzerinden gelcek toplantıları görüntüleyebildiğiniz gibi geçmiş toplantılara da göz atabiliyorsunuz. eklentinin hazırladığı bilgilendirmeleri hem takvim üzerinde hem de eklentinin panelinde görüntüleyebiliyorsunuz. Ücretsiz deneme sürümüne sahip olan eklenti, aynı zamanda bir ödüllendirme sistemine de sahip. Örneğin 3 arkadaşınızı davet ettiğinizde Amy'nin sanal arka planını toplantılarda kullanabiliyorsunuz. Ödüller arasında telefon standı ve kahve fincanı da yer alıyor. 

Amy'yi 2022'nin Mart ayına kadar ücretsiz olarak kullanabileceğinizi belirtelim. Bu tarihten sonra ise Amy'nin Pro paketi 9 dolardan kullanıcılar ile buluşacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.