Yerli sesli kitap platformu Dinlebi, meditasyon uygulaması Patika’yı satın aldı

Geçtiğimiz kasım ayında 6,5 milyon TL yatırım alan sesli kitap platformu Dinlebi, 200 bin kullanıcılı meditasyon uygulaması Patika’yı satın aldığını duyurdu
Yerli sesli kitap platformu Dinlebi, meditasyon uygulaması Patika’yı satın aldı

Geçtiğimiz kasım ayında, CCW Teknoloji kurucusu Adem Duman’ın liderliğinde 6,5 milyon TL yatırım almasıyla yer verdiğimiz sesli kitap platformu Dinlebi, 200 bin kullanıcılı meditasyon uygulaması Patika’yı satın aldığını duyurdu. Patika’yı satın alan Dinlebi, uygulama içine eklenecek olan meditasyon içerikleriyle birlikte kullanıcılarına sunduğu deneyimi zenginleştirmeyi hedefliyor.

Rüya Candemir ve Kemal Göztepe tarafından 2017 yılında kurulan ve geliştirilen “Patika: Kolay Meditasyon” uygulaması; akredite mindfulness eğitmeni “Selin Ilgaz Lefilleul” tarafından MBSR’a (Mindfulness Based Stress Reduction - Mindfulness Temelli Stres Azaltma) programı temel alınarak hazırlanmış 200’e yakın meditasyon kaydı barındırıyor. Uyku, odaklanma, motivasyon, stres gibi farklı başlıklarda çok sayıda paketten oluşan meditasyon içeriklerine ve günün farklı anlarında pratik edilebilen tekil meditasyonlara kısa bir süre içinde Dinlebi uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Patika kullanıcıları, uygulamayı Dinlebi üzerinden kullanmaya devam edebilecekler

Daha önce Patika uygulamasına üye olan kullanıcılar sahip olduğu hakları Dinlebi üzerinden kullanmaya devam edebilecekler. Dinlebi’ye geçiş yapan kullanıcılar, meditasyon içeriklerine ek olarak, abone ve yerli içerik sayısında Türkiye’nin en büyük yerli sesli kitap platformu olan Dinlebi’nin 2 binden fazla sesli kitabı barındıran arşivine de avantajlı olarak erişebilecekler.

Dinlebi uygulaması, çok yakında platforma eklenecek olan çoklu dil seçenekleri ve farklı içerik türleri ile kullanıcılarına sunduğu içeriği çeşitlendirmeye devam edecek.

Satın almanın mali detaylarına dair herhangi bir bilgi paylaşışmadığını da ekleyelim. Dinlebi'ye dair merak ettiklerinize ise 2020 yılında kalem aldığımız bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.