Yerinden takip edeceğimiz CES 2022, bu hafta kapılarını açıyor

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle sadece online olarak gerçekleşen CES, bu yıl hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek.
Yerinden takip edeceğimiz CES 2022, bu hafta kapılarını açıyor

Teknoloji dünyası için yılın en önemli etkinliklerinden olan Consumer Electronics Show (CES), bu hafta 5 - 8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle sadece online olarak gerçekleşen CES, bu yıl hem fiziksel hem de online olarak gerçekleşecek.

Consumer Electronics Show (CES) 2022'nin Omikron varyantının gölgesinde kapılarını açacağını da ekleyelim. Omikron varyantı nedeniyle Covid-19 vakalarının artması ile birlikte pek çok firma, geçtiğimiz dönemlerde CES 2022'ye fiziksel olarak katılmayacağını da açıkladı.

Bu nedenle CES 2022'ye olan katılımın geçtiğimiz yıllara oranla çok daha düşük olması bekleniyor. Beklenen bir diğer durum ise teknoloji dünyasındaki önemli yeniliklerin CES 2022 çerçevesinde tanıtılması. Teknoloji sektöründe yer alan pek çok firma en yeni ürün ve hizmetlerini CES 2022 içinde tanıtacak. 

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Ahmet Buğra Ferah da CES 2022'yi yerinden takip edecek. Etkinlikte karşımıza çıkacak olan tüm yenilik ve gelişmeleri sizlere aktaracağız. Gelelim CES 2022'de nelerin karşımıza çıkabileceğine.

Öncelikle teknoloji odaklı markaların çeşitli akıllı telefonlar, tabletler ve laptoplar tanıtmasını bekliyoruz. Pandemi ile birlikte hem iş hem de özel hayatımız önemli değişiklikler yaşadı. Normal şartlarda evimizin dışında gerçekleştirdiğimiz pek çok aktiviteyi artık evimizde yapmak durumundayız.

Bunların başında ise iş, eğitim ve spor geliyor. Bu nedenle evde spor yapmayı kolaylaştıran akıllı fitness ürünlerinin ve uzaktan çalışma - uzaktan eğitim konularına odaklanan çeşitli ürünlerin CES 2022 çerçevesinde karşımıza çıkması sürpriz olmayacaktır.

Robotik ve Lidar teknolojileri ile ilgili önemli gelişme ve ürünlerin de CES 2022'de karşımıza çıkabilir. Son olarak Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) ve ülkemizden pek çok teknoloji firmasının CES 2022'de olacağını da ekleyelim. CES 2022 ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.