Acun Ilıcalı'nın NFT projesi açıldı: eneftio.com

Webrazzi Summit 2021'de konuğumuz olan ve NFT projelerinin geleceğini belirten Acun Alıcalı'nın yeni projesinin adı eneftio.com oldu.
Acun Ilıcalı'nın NFT projesi açıldı: eneftio.com

Hatırlarsanız Webrazzi Summit 2021'de Acun Ilıcalı NFT projesi üzerinde çalıştıklarını paylaşmıştı. Acun Ilıcalı'nın NFT pazaryeri eneftio.com bugün açıldı. Henüz başlangıç aşamasında olan projenin gelelim detaylarına.

Öncelikle belirtelim Polygon altyapısına sahip eneftio.com, geniş bir katılımı hedefliyor. Acun World Prodüksiyon Anonim Şirketi'ne ait olan proje ana ortağını Acun Medya olarak açıklıyor. Projenin hedefi ise Metaverse dünyasında yer almak. Sadece Türkiye'de değil Acun Medya'nın faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de faaliyet gösterecek eneftio.com'un bir diğer dili İngilizce. Bu yönde eneftio.com'un öncelikli alanları ise dijital sanat, moda ve oyun.

Yılbaşı gecesinde duyurusunu yapan Acun Ilıcalı, ilk NFT projesinin Survivor özelinde olacağını da paylaştı. Eneftio'yu üyelerine; NFT keşfetme, alma, satma ve üretme imkanı sunan global bir pazar yeri olarak tanımlayan projede kullanıcıyı ilk karşılayan alan "NFT nedir ne işe yarar?" alanı oluyor. Sonraki bölümde, projenin ilk NFT eserinin yer aldığı Survivor oyuncuların video kartlarından oluşan alan yer alıyor. Henüz kartlarla ilgili yapılan tek aksiyonun beğeni olduğunu belirtelim. Bir süre sonra karta teklif, satış ve daha fazla özelliğin geleceğini söyleyebiliriz.

Projede dikkat çeken bir nokta ise Eneftio'da kredi kartı ve debit kartı seçeneklerini kullanarak Türk Lirası ile NFT satın alınabilme olanağı oluyor. Henüz bu özelliğin aktif olmadığını da belirtelim.

Eneftio.com'a üyelik ve diğer detaylar

Eneftio.com'a üye olmak için gerekli olan iki nokta telefon numarası ve e-posta adresi. NFT alıp satabilmek için eneftio.com'un belirlediği şart ise dijital cüzdana sahip olmak. Yani dijital cüzdana sahip olmadan eneftio.com'a giriş yapabiliyorsunuz ama NFT alışverişi yapmak istediğinizde dijital cüzdanınıza ihtiyaç duyacaksınız. 

Yeni özellikler: Kişilerin kendi NFT'sini oluşturması

Eneftio.com, Survivor özelinde NFT projesi ile açılsa da ilerleyen süreçte kullanıcıların kendi NFT'lerini yapıp yükleyebilecekleri bir alan olacağını da belirtelim. Ayrıca Eneftio’da, bir süreliğine ilk NFT’nizi satışa çıkarmak ve sonraki işlemleriniz ücretsiz olacak.

Proje ile ilgili birden fazla özelliğin sonraki süreçte açılacağını belirttik. eneftio.com ile ilgili gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.