Yıl sonu özeti sevenler için kullanışlı bir servis: 2021 yılında kaç saat online toplantı yaptınız?

Tackle’ın bir çözümü olarak karşımıza çıkan 2021 Your Year In Meetings, yıl içinde yaptığınız online toplantılar ile ilgili istatistikler sunuyor.
Yıl sonu özeti sevenler için kullanışlı bir servis: 2021 yılında kaç saat online toplantı yaptınız?

2020 yılının Mart ayında hayatımıza giren corona virüs salgını ve pandemi ile hayatımızın değiştiğini sizlere pek çok kez aktarmıştık. Çalışma şeklimizden tutun da eğitime hatta alışverişe kadar pek çok alışkanlığımız bu süreçte değişti.

Büyük bir çoğunluğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde iş hayatının en önemli noktalarından biri olan toplantılar da dijitalleşti. Dijitalleşme ile beraber her geçen gün daha da popüler bir hale gelen online toplantılar, iş hayatının değişmez bir parçası oldu.

Pandemi ile birlikte pek çok uygulama daha da popüler bir hale geldi. Bu uygulamaların başında ise online toplantı çözümleri sayesinde Zoom yer alıyor. Tackle’ın bir çözümü olarak karşımıza çıkan 2021 Your Year In Meetings ise yıl içinde yaptığınız online toplantılar ile ilgili istatistikler sunuyor.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan 2021 Your Year In Meetings’i kullanmak için seçtiğiniz Google hesabı ile sisteme giriş yapıp erişim izni vermeniz gerekiyor. Sonrasında ise Google hesabınızda yer alan takviminizden bilgileri çeken 2021 Your Year In Meetings, sizlere yıl boyunca gerçekleştirdiğiniz toplantılar ile ilgili detayları verileri sunuyor.

2021 Your Year In Meetings ile karşınıza çıkan ilk istatistik yıl içinde toplamda kaç saat toplantı yaptığınız. Hangi ayda kaç saat toplantı yaptığınız da detaylı bir şekilde size sunuluyor. 2021 Your Year In Meetings ile sunulan diğer istatistikler arasında toplamda kaç toplantı yaptığınız, hangi saatlerde toplantı yaptığınız, toplamda kaç kişi ile toplantı yaptığınız, iş saatlerinizin yüzde kaçını toplantılarda harcadığınız ve en çok kimlerle toplantı yaptığınız gibi istatistikler yer alıyor.

Tabii ki bu istatistiklerin Google hesabınız ve Google takvim içinden çekildiğini de ekleyelim. Kısacası Google takviminde yer almayan toplantılar ile ilgili veriler listeye eklenemiyor. Dilerseniz online toplantılar ile ilgili istatistiklerinize buradan ulaşabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.