Botgate AI, tohum öncesi yatırım turunda hiVC liderliğinde yatırım aldı

Tohum öncesi yatırım turuna hiVC haricinde ise Bodrum Angels’dan Osman Alp Arlı, Yağız Gökdemir ve TrPos CEO’su Ayhan Erdoğan de katıldı.
Botgate AI, tohum öncesi yatırım turunda hiVC liderliğinde yatırım aldı

Yapay zeka destekli Conversational Marketing, satış ve mesajlaşma platformu olarak karşımıza çıkan Botgate AI'ı ilk olarak geçtiğimiz Haziran ayında sizlere aktarmıştık. Bugüne Botgate AI tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, yeni bir yatırım aldı.

Edindiğimiz bilgilere göre Botgate AI, tohum öncesi yatırım turunda hiVC liderliğinde yatırım aldı. Tohum öncesi yatırım turuna hiVC haricinde ise Bodrum Angels’dan Osman Alp Arlı, Yağız Gökdemir ve TrPos CEO’su Ayhan Erdoğan de katıldı.

Botgate AI'ın aldığı yatırım miktarı ve şirket değerlemesi ile ilgili finansal bilgiler ise paylaşılmadı. Barış Gülbaş tarafından 2020 yılında Estonya’da kurulan Botgate AI, temelinde online şirketlerin satın alma süreçlerindeki pürüzleri ortadan kaldırmak için kuruldu.

Botgate AI, Conversational Marketing ile şirketlerin online satın alma süreçlerini hızlandırarak kişiselleştirilmiş bir deneyim ile satışları artırmayı hedefliyor. Girişim tarafından aktarılan bilgilere göre Botgate AI, son 6 ay içinde yüzde 300 oranında büyüdü ve ayda ortalama 10 milyon müşteri ile online şirketleri buluşturuyor.

Botgate AI’ın ana odağının online şirketlerin satışlarını ve dönüşümlerini artırmak olduğunu dile getiren Botgate AI Kurucusu Barış Gülbaş, Botgate AI olarak hiVC ve diğer yatırımcılarından aldıkları bu yatırım ile vites büyüteceklerini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.