SPONSORLU

Erstream Çatısı Altında Geliştirilen ERWALL, Linux Sunucu Güvenliğinde Bir İlki Gerçekleştiriyor!

ERWALL, Linux Güvenlik Duvarı Otomasyonu alanında bir ilke imza atıyor. On-premise ile sizlere tamamen güvenilir bir Linux çözümü sunuyor.
Erstream Çatısı Altında Geliştirilen ERWALL, Linux Sunucu Güvenliğinde Bir İlki Gerçekleştiriyor!

Sistem yöneticileri için sevindirici bir haber Erstream firmasından geldi. Güncel teknolojiler ile geliştirilen ve sistem yöneticilerinin sorunlarına çözüm olmayı amaçlayan ERWALL, Linux Güvenliği ve Otomasyonu alanında benzeri olmayan bir teknolojik hizmet olarak karşımıza çıkıyor.

Ağ trafiği yönetimini zorlaştıran karmaşık komut satırı tabanlı uygulamalar, güvenlik duvarında yapılan hataları da beraberinde getirmektedir.

W3Cook’un yaptığı araştırmaya göre dünya genelinde en kritik 1 milyon web sunucusunun %96,3’ü Linux sunucuları ile çalışmaktadır.

Bu oran, Linux sunucu güvenliğinin sağlanmadığı durumlarda ne kadar büyük sorunlarla karşılaşılacağını ortaya koyuyor.

Güvenlik açıkları, sunucuların güvenliğini direkt olarak tehdit etmektedir. Bu nedenle olası bir siber saldırıda firmalar ciddi oranda maddi zararlara uğramaktadır.

İşte tam bu noktada ERWALL-Linux Güvenlik Duvarı Otomasyonu, siber güvenliğin artırılmasında ve Linux iptables konfigürasyonlarınızın kullanışlı bir arayüz üzerinden kolayca yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

ERWALL-Linux Güvenlik Duvarı Otomasyonu Nasıl Çalışır?

ERWALL, karmaşık iptables kurallarınızı sunucularınız üzerinde kolayca tanımlayabileceğiniz bir arayüze sahip olmanızı sağlar.

Bu kullanımı kolay arayüz sayesinde sistem yöneticilerinin, üzerinde çok fazla zaman harcadığı terminal komutlarıyla uğraşmasına gerek kalmaz. Böylelikle zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

On-premise ERWALL Paneli

ERWALL yazılımı, dışarıdan erişim olmaksızın, tamamen sizin sistemlerinizin içerisinde, güvenli bir şekilde çalışmanızı sağlamaktadır.

Lisans anahtarı haricinde ERWALL tamamen on-premise çalışmaktadır. Bu sayede kritik güvenlik bilgilerinizin erişimini sadece yetkilendirdiğiniz kişilere vermiş olursunuz.

Maksimum Linux Sunucu Güvenliğinizi Sağlayın

Güvenlik duvarı ayarları, sunucuların siber saldırılardan korunabilmeleri sağlayan en etkili önlemlerin başında gelmektedir. Dolayısıyla sunucuların güvenliği direkt olarak güvenlik duvarlarının etkililiğine bağlıdır.

Sunucuların güvenliği, şirketlerin ve onlardan hizmet alan müşterilerin bilgi güvenliği için hayati önem taşımaktadır. Olası bir güvenlik açığı durumunda bu tehditler, ciddi ekonomik ve hukuksal alanda zararlara yol açabilir.

Bu nedenle güvenlik duvarı ayarlarının hatasız yapılandırılması gerekmektedir. Yapılandırma hatalarına yer vermemek için ERWALL, kapsamlı arayüzü ile konfigürasyonlarınızı kusursuz bir şekilde ayarlamanızı sağlar.

ERWALL - Clients Group Özelliği

Clients group, oluşturduğunuz bir konfigürasyonu birden fazla sunucuda eş zamanlı olarak çalıştırabilmenizi sağlamaktadır. İleride yapacağınız değişiklikler de yine grup içerisindeki bütün sunucularda geçerli olacaktır.

IPSet Kuralları ile Zaman Kazanın

IPSet özelliği, istediğiniz IP adreslerini bir araya toplamanızı sağlar.

Bu sayede kurallarınızı, birden fazla IP adresi üzerinde çalıştırabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Optimal Kullanıcı Yönetimine Sahip Olun

ERWALL hesabınıza yeni kullanıcılar ekleyebilirsiniz. Eğer farklı amaçlara sahip kullanıcı türlerine sahipseniz, kullanıcılar üzerinde ihtiyacınıza göre yetkilendirmeler yapabilirsiniz.

Bu sayede hangi kullanıcının, hangi rolde çalışabileceğine karar verebilirsiniz.

Siz de ERWALL- Linux Güvenlik Duvarı Otomasyonu ile iptables kurallarınızı kolaylıkla oluşturarak, güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkartmak istiyorsanız, ücretsiz 5 sunucu ile ERWALL’u denemeye hemen başlayabilirsiniz

Ayrıca sizleri Türkiye’nin lider CDN servis sağlayıcısı olan Merlin CDN hakkında konuşmak için 16 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Çözümpark'daki akıllı saat hediyeli etkinliğimize bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.