2022 E-ticaret Beklentileri [Canlı Yayın]

"2022 E-ticaret Beklentileri" oturumunun moderatörlüğünü Ahmet Buğra Ferah üstleniyor. Ferah'ın konukları ise PMSA Satış Direktörü Barış Tandoğan, GittiGidiyor CMO'su Feyza Dereli Fedar ve letgo CMO'su Selin Süzer.

"2022 E-ticaret Beklentileri" adlı canlı yayınımızda, e-ticaretin günümüzdeki durumunu hem de sektörün gelecek beklentisini, birbirinden değerli konuklarla beraber konuşuyoruz. 2021 verileri henüz açıklanmadı, ancak Ticaret Bakanlığının nisan ayında açıkladığı verilere göre 2020 yılında küresel e-ticaret yüzde 23 artarak 4.3 trilyon dolara yükseldi. Bu da 2022'de e-ticaret sektöründe nasıl bir manzaranın bizi beklediği konusunda meraklanmamıza neden oluyor. 

2022'de e-ticaret beklentilerine dair tüm merak edilenleri bu canlı yayında konuşuyoruz. "2022 E-ticaret Beklentileri" oturumunun moderatörlüğünü Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah üstleniyor. Ferah'ın konukları ise PMSA Satış Direktörü Barış Tandoğan, GittiGidiyor CMO'su Feyza Dereli Fedar ve letgo CMO'su Selin Süzer.

İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.