Blockchain teknolojilerine odaklanan Router Protocol, 4,1 milyon dolar yatırım aldı

Router Protocol tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 4,1 milyon dolar yatırım aldı.
Blockchain teknolojilerine odaklanan Router Protocol, 4,1 milyon dolar yatırım aldı

Birden fazla blockchain ağının birbirleri ile çalışmalarına odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Router Protocol, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Router Protocol tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 4,1 milyon dolar yatırım aldı.

4,1 milyon dolarlık yatırım turuna Coinbase Ventures, Alameda Research, Polygon, Woodstock, Wami Capital, QCP, De-Fi Capital, Maple Block, TeraSurge Capital, Wintermute ve Shima Capital katıldı. Router Protocol, geçtiğimiz yıl 485 bin dolar tohum yatırım da almıştı. 

Alınan 4,1 milyon dolarlık yeni yatırım ile şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 4,6 milyon dolar seviyelerine ulaştı. Router Protocol tarafından paylaşılan bilgilere göre yeni yatırım, şirketin ekibini büyütmesi ve güvenlik denetlemeleri yapması için kullanılacak. 

2020 yılında Chandan Choudhury, Priyeshu G., Ramani Ramachandran ve Shubham Singh tarafından Singapur'da kurulan Router Protocol, yatırımla birlikte Polygon, Avalanche, Terra ve Algorand ile iş birliklerine gittiğini de duyurdu.

Temelinde blockchain için cross-chain bir çözüm sunan Router Protocol, katman 1 ve katman 2 blockchain çözümlerinin birbirleri ile konuşabilmesini sağlayan bir iletişim altyapısı sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.