Paribu Box bugün işleme açılıyor

Kripto para işlem platformu Paribu, Box sekmesini ALICE ve TLM ile işleme açıyor.
Paribu Box bugün işleme açılıyor

Geçtiğimiz hafta Paribu'nun Metaverse projeleri başta olmak üzere erken dönem proje tokenlerini desteklemek için Paribu Box'ı 10 Aralık'ta faaliyete geçireceğini sizlere aktarmıştık. Paribu kullanıcıları, bugünden itibaren mobil uygulama ve web üzerinden Box sekmesi altında işlem yapabilecek.

Box’ın  “erken dönem proje” olarak adlandırılan projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi için yeni bir pazar yeri olarak konumlandığını hatırlatalım. Ayrıca şirket, bu yeni sekmeyi kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda oluşturmaya karar verdi. 

Box’ta hangi tokenlar listeleniyor? 

Box da İlk olarak ALICE ve TLM’nin listeleneceğini belirtmekte fayda var. Ancak Paribu'nun yeni sekmesi Box'ta yalnızca Metaverse projeleri değil, farklı alanlardaki projelere ait kripto varlıklar da listelenecek. Böylece kripto para ekosisteminde bulunan erken dönem proje ürünlerinin pek çoğuna Paribu güvencesiyle erişerek işlem yapmak mümkün olacak. Box'ta listelenecek kripto varlıkların duyuruları ise Paribu’nun resmi sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek. Eğer erken dönem projelere ilgi duyan bir Paribu kullanıcısıysanız, Paribu'nun sosyal medya hesaplarını yakından takip etmenizde fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.