Apple 2022 yılında neler tanıtacak?

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg’ten Mark Gurman'a göre Apple, 2022 yılında pek çok yeni model ile karşımıza çıkacak.
Apple 2022 yılında neler tanıtacak?

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg’ten Mark Gurman, Apple'ın 2022 yılında hangi ürün ve yeniliklerle karşımıza çıkabileceği ile ilgili detaylar paylaştı. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, 2022 yılında özellikle iPad ve Mac modelleri için önemli çalışmalar yapacak.

2022 yılı çalışmalarına devam eden Apple, Gurman'a göre yeni tasarıma sahip bir iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor. iPad Pro modeline tıpkı yeni MacBook Pro modellerinde olduğu gibi çentik eklenmesi sürpriz olmayacaktır. Yeni iPad Pro modelinin yeni bir tasarım ile birlikte kablosuz şarj desteğine sahip olması da bekleniyor. Önümüzdeki yıl iPad ailesi için sadece yeni iPad Pro modelini tanıtmayacak olan Apple, güncellenmiş iPad Air ve uygun fiyatlı bir iPad modeli de tanıtacak.

En son 2020 yılının sonlarında M1 işlemcisi ile birlikte karşımıza çıkan MacBook Air modelleri yenilenen tasarımı ile önümüzdeki yıl tanıtılacak. Apple'ın önümüzdeki yıl iMac, giriş seviyesi bir MacBook Pro modeli, yeni Mac Pro ve Mac mini modelleri ile karşımıza çıkabileceğini de ekleyelim.

Gurman'a göre önümüzdeki yıl 3 yeni Apple Watch modeli tanıtılacak. Bu modeller ise Apple Watch Series 8, güncellenmiş Apple Watch SE ve spor - sağlamlık odaklı bir Apple Watch modeli olacak. Bu modellerin yanı sıra önümüzdeki yıl iPhone 14 ailesinin tanıtılacağını da ekleyelim. 

Gurman'a göre 2022 yılında tanıtılabilecek en önemli ürünlerden biri ise şirket tarafından geliştirilecek karma gerçeklik gözlüğü olacak. Geçtiğimiz dönemlerde Apple tarafından üretilecek olan karma gerçeklik gözlüğü ile ilgili detayları sizlere aktarmıştık.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.