Sınırsız kahve aboneliği sunan yerli girişim: Frink

Frink uygulamasında kullanıcılar, kendilerine en uygun olan paketi seçip üyeliğini başlatarak istedikleri kadar kahveyi Frink uygulaması içinde yer alan kahve mağazalarından alabiliyor.
Sınırsız kahve aboneliği sunan yerli girişim: Frink

Kahve severler ile kahve mağazalarını bir araya getiren kahve üyeliği uygulaması olarak hizmet veren Frink, This Is A Company firmasına bağlı olarak 2020 yılının Kasım ayında kuruldu. 10 kişilik bir ekip tarafından kurulan Frink, yaklaşık 9 ay içinde geliştirildi.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Frink uygulamasında kullanıcılar, kendilerine en uygun olan paketi seçip üyeliğini başlatarak istedikleri kadar kahveyi Frink uygulaması içinde yer alan kahve mağazalarından (Frink noktaları) alabiliyor.

Frink uygulaması içinde büyük kahve zincirlerinden tutun da 3. nesil kahve mağazalarına kadar pek çok seçenek yer alıyor. Frink tarafından aktarılan bilgilere göre platform içinde 220'den fazla Frink noktası bulunuyor. Kahve mağazalarının Frink'in internet sitesi üzerinden başvuru yapıp değerlendirmeler sonucunda sisteme dahil edildiğini de belirtelim.

Frink içinde 2 çeşit sipariş yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler hemen al ve uzaktan sipariş olarak ayrılıyor. Hemen al sipariş, kullanıcıların kasa önündeyken oluşturduğu ve QR okutarak siparişini verdiği bir yöntem. Uzaktan siparişte ise kullanıcılar, 5 dakika ile 1 saat sonrasına kadar teslim alacağı süreyi seçip sipariş verdiği ve Frink noktasına gittiğinde sıra beklemeden hazır olan kahvesini QR okutarak teslim alabiliyor.

Frink içinde yer alan kahve mağazaları için Frink Reader isimli bir uygulama sunulduğunu da paylaşalım. Mağazalar, QR okutma, uzaktan sipariş alma, satış takibi gibi işlemleri Frink Reader uygulaması üzerinden gerçekleştirebiliyor. Şu an için 36 şehirde hizmet veren Frink'in 5 bini aşkın kullanıcısı da bulunuyor.

Frink içinde yer alan kahve mağazaları arasında Kahve Dünyası, Coffy, Baylan ve Gönül Kahvesi gibi seçenekler de yer alıyor. Frink tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, çatı şirketi olan This is a company tarafından 1 milyon dolar çekirdek yatırım ile hayata geçirildi.

Abonelik modeli üzerinden gelir elde eden Frink, kullanıcılarına aylık ve yıllık filtre kahve seçenekleri sunuyor. Frink'in aylık paket fiyatı 189, yıllık paket fiyatı ise 1890 TL. Bireysel üyeliklerin kişiye özel olduğunu ve yalnızca üye kişi tarafından kullanılabildiğini de ekleyelim. İki kahve alımı arasında ise 1 saat süre geçmesi gerekiyor.

Frink'in önümüzdeki yıl kullanıcılarına yeni paket seçenekeleri sunmaya hazırlandığını da ekleyelim. Frink'in hedefi ise Türkiye’de 81 ilde 2 binden fazla noktada platformu aktifleştirip aylık 200 binden fazla kullanıcı ile dünyaya açılmak. Dilerseniz Frink uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.