Metaverse'de yer alan bir süper mega yat 650 bin dolara satıldı

Rekor fiyata satılan bu 4 katlı yat, iki helikopter pistine, birden fazla lounge alanına, bir jakuziye, DJ kabinine ve bir dans pistine sahip. Ayrıca bu yatı satın alanlar The Sandbox'taki Fantasy Marina'ya erişim imkanına sahip oluyor. 
Metaverse'de yer alan bir süper mega yat 650 bin dolara satıldı

3D grafik tasarımcıları, önümüzdeki yılların zenginleri arasında yerini alabilir. Zira Metaverse'de yer alan Metaflower isimli  bir süper mega yat yaklaşık 650 bin dolara (149 ETH) satıldı. Metaverse ve NFT geliştiricisi Republic Realm tarafından üretilen yat, The Sandbox platformundaki en pahalı varlık olarak konumlanıyordu. 

Rekor fiyata satılan bu 4 katlı yat, iki helikopter pistine, birden fazla lounge alanına, bir jakuziye, DJ kabinine ve bir dans pistine sahip. Bu yatı satın alanlar The Sandbox'taki Fantasy Marina'ya erişim imkanına sahip oluyor. Bu arada söz konusu pistleri kullanacak helikopterlerin ayrıca satıldığını ekleyelim. 

Metaverse emlak piyasası

Hatırlarsanız, NFT tabanlı Metaverse geliştirme hedefi ile yola çıkan Hong Kong merkezli The Sandbox'tan sizlere daha önce bahsetmiştik. B serisi yatırım turunda SoftBank liderliğinde 93 milyon dolar yatırım alan şirket, Metaverse oyunları arasında lider pozisyonu ile dikkat çekiyor. 

The Sandbox, şimdiye kadar adidas, Atari, Bored Ape Yacht Club, Binance, Snoop Dogg, The Smurfs ve DeadMau5 gibi önemli markalar, ünlüler ve kripto dünyasının önde gelenleriyle iş birliği yaptı.

Republic Realm ise The Sandbox için “Fantasy Islands” isimli 100 özel adadan oluşan bir seri tasarladı. Bu ada koleksiyonu tıpkı gerçek hayatta rastladığımız şaşaalı semtler gibi, lüks villalar, özel adalar, jet skiler ve hız teknelerine ev sahipliği yapıyor.

Üstelik bu özel adalar tahmininizden çok daha fazla rağbet görüyor. Republic Realm ada koleksiyonu taban fiyatı 63.9 ETH'den yani yaklaşık 280 bin dolardan 24 saat içinde tükendi. Republic Realm'in koleksiyon kapsamında yeni varlıklarla karşımıza çıkmaya devam edeceğini belirtelim.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik kriz, Metaverse'e hiç uğramayacakmış gibi görünüyor. Bu meblağlardan yola çıkarak, dünyanın her yerinde olduğu gibi metaverse emlak piyasasını da zenginlerin domine edeceğini söylemek mümkün. 

Yine de özellikle mimari açıdan kuvvetli bir 3D tasarımcıysanız, bu alanda yapacağınız üretimlerle Metaverse emlak piyasasınının aranan isimlerinden biri olabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.