Workday, iş gücü yönetimi platformu VNDLY'yi 510 milyon dolara satın alıyor

Finans ve insan kaynakları için kurumsal bulut uygulamaları sunan Workday, iş gücü yönetimi platformu VNDLY'yi 510 milyon dolar nakit karşılığında satın almak üzere bir anlaşma imzaladı.
Workday, iş gücü yönetimi platformu VNDLY'yi 510 milyon dolara satın alıyor

Finans ve insan kaynakları için kurumsal bulut uygulamaları sunan Workday, iş gücü yönetimi platformu VNDLY'yi 510 milyon dolar nakit karşılığında satın almak üzere bir anlaşma imzaladı. Workday, VNDLY ile kuruluşların maaşlı, saatlik, koşullu ve dış kaynaklı gibi her tür çalışanı yönetmelerine yardımcı olacak ve maliyetler, birleşik iş gücü optimizasyonu çözümü sağlayacak.

Workday ile halihazırda sertifikalı bir entegrasyona sahip olan VNDLY, Workday Financial Management ve Workday Human Capital Management (HCM) çözümleri ile kuruluşlara hizmet sunacak. Bu sayede kuruluşlar, tüm çalışanları kapsamlı bir şekilde görebilecek. Müşteriler, toplam iş gücünü daha iyi planlayabilmeleri, yürütebilmeleri ve analiz edebilmeleri için VNDLY'den gelen dış iş gücü verilerini birleştirirken, kalıcı çalışanlar için uçtan uca süreci yönetmek için Workday'i kullanabilecekler.

İki şirket, müşterilerin tüm iş gücünü yönetmek için birleşik bir kayıt sistemine sahip olacak. Maliyetleri ve çalışan karışımını optimize etmek için görünürlük araçları sunacaklar. Workday, VNDLY ile talepler, çalışma bildirimleri, işe alım, faturalandırma ve bordro için uçtan uca bir süreç sağlayabilecek ve bu entegrasyon, uyumluluk ile güvenlik araçlarını içerecek.

Anlaşmanın bir parçası olarak Workday, müşterilere hizmet yetenekleri sunmak için VNDLY'nin geniş hizmet sağlayıcı ağıyla ortak olmaya ve bu ağa yatırım yapmaya devam edecek. Ayrıca VNDLY, eskiden olduğu gibi üçüncü taraf İK, finans, IT ve hukuk sistemlerini destekleyecek ve bunlarla entegre olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.