3. nesil AirPods neler sunuyor? - AirPods (3. nesil) inceleme

Kısa süre önce ülkemizde de satışa sunulan 3. nesil AirPods modelini kullanma fırsatı yakaladık. Bu videomuzda 3. nesil AirPods modeline sizlerle birlikte yakından bakıyoruz.

Dünyanın en popüler ve en çok satan kulaklık ailelerinden olan AirPods'un yeni versiyonunun tanıtıldığını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce ülkemizde de satışa sunulan 3. nesil AirPods modelini test etme fırsatı yakaladık. Bu videomuzda 3. nesil AirPods modeline sizlerle birlikte yakından bakıyoruz.

3. nesil AirPods teknik özellikleri

AirPods ailesinin klasikleşmiş rengi olan beyaz ile satışa sunulan yeni AirPods modeli tasarım anlamında 2. nesil AirPods ve AirPods Pro modellerinin bir karışımı olarak karşımıza çıkıyor. Tıpkı diğer AirPods modelleri gibi Lightning bağlantı noktası üzerinden şarj olan yeni AirPods'un şarj kutusu 37,91 gram.

Kulaklıkların ağırlığı ise 4,28 gram. Sahip olduğu IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına ve tere karşı dayanıklı konumda olan 3. nesil AirPods, ilk iki nesilde de olduğu gibi açık tasarım ile geliyor. Gücünü H1 çipinden alan AirPods, Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip.

Adaptif EQ, dinamik kafa izleme özellikli uzamsal ses, Apple ürünleri arasında otomatik geçiş, çift mikrofon, ten algılama sensörü ve Bul uygulaması ile entegrasyon gibi özellikler sunan 3. nesil AirPod, açık tasarımı nedeniyle aktif gürültü önleme özelliğine sahip değil. 

3. nesil AirPod'un aktif gürültü önleme özelliği haricinde AirPods Pro modeli ile benzer özellikler sunduğunu da ekleyelim. Ses performansı anlamında önceki modellere göre daha başarılı bir deneyim sunan yeni AirPods modeli, başarılı bir bas performansına sahip.

3. nesil AirPods fiyatı

Tek şarjla 6 saate kadar dinleme süresi sunan 3. nesil AirPods modeli, kutusu ile birlikte ise 30 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Yeni AirPods'un hem AirPods Pro modelinden hem de 2. nesil AirPods modelinden daha başarılı bir pil ömrüne sahip olduğunu da ekleyelim.

3. nesil AirPods modelinin şarj kutusu MagSafe desteğini de sunuyor. Son olarak kulaklığın fiyatına gelecek olursak yeni AirPods modeli ülkemizde 2 bin TL fiyat etiketi ile satılıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.