SPONSORLU

Geleceği inşa edecek girişimciler için Boost the Future başlıyor

Endeavor Türkiye’nin Akbank iş ortaklığında 2018 yılından beri yürüttüğü StartUpCampus Programı, güçlenen içerik ve mentor ağıyla “Boost the Future” olarak yoluna devam ediyor.
Geleceği inşa edecek girişimciler için Boost the Future başlıyor

Endeavor Türkiye’nin Akbank iş ortaklığında 2018 yılından beri yürüttüğü StartUpCampus Programı, güçlenen içerik ve mentor ağıyla “Boost the Future” olarak yoluna devam ediyor. Startuplar, 10 haftalık online bir programla, işlerini ölçeklendirerek büyütme yolunda destekleniyor.

Bu yıl da online olarak gerçekleşecek programa bir seçim sürecinden geçerek dahil olan 12 startup kurucusu, haftalık eğitim modüllerine katılarak Endeavor’ın ölçeklenme alanında uzman yerel ve uluslararası mentor ağından destek alıyor.

Program kapanışında gerçekleşecek Demo Day ile katılımcılar, yatırımcılara ve ekosistemin önde gelen girişimcilerine sunum yaparak eşsiz bir geri bildirim ve networking fırsatına erişiyor.

Sen de Endeavor Türkiye ve Akbank iş ortaklığında online olarak gerçekleşecek Boost the Future’da yerini almaya, güçlü içerik ve mentor ağıyla girişimini geliştirmeye hazırsan 18 Kasım’a kadar başvurunu yapabilirsin.

Başvuru ve detaylı bilgi boostthefuture.org.tr’de.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.