İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS, Startupfon'dan yatırım aldı

İş dünyasındaki dijital etkileşimleri anlamlı, etkili bir hale getirmeyi hedefleyen bir networking ve etkileşim platformu olarak karşımıza çıkan EKOS, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS, Startupfon'dan yatırım aldı

İş etkinlikleri oluşturma ve networking platformu EKOS'a tohum öncesi turda dikkat çeken yatırımcıların dahil olduğunu geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Kısa zaman içinde ilk kullanıcılarını kabul etmeye de hazırlanan EKOS, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere göre EKOS'a yapılan yatırım, portföyünde Kunduz, Scoutium ve Colendi gibi önemli girişimler bulunan Startupfon tarafından yapıldı. Yapılan yatırımın finansal detayları ile ilgili bilgiler ise paylaşılmadı.

İş dünyasındaki dijital etkileşimleri anlamlı, etkili bir hale getirmeyi hedefleyen bir networking ve etkileşim platformu olarak karşımıza çıkan EKOS, 2020 yılında ABD’nin Boston şehrinde bir Türk girişimci olan Melis Dural tarafından kuruldu.

Tek bir platformda hem yeni bağlantılar kurmayı hem de halihazırdaki bağlantılarınızla video ve sesli görüşmelerle etkileşimde bulunmanızı sağlamayı hedefleyen EKOS, “Geleceğin profesyonel etkileşim platformu” mottosu ile hayata geçirildi.

Edindiğimiz bilgilere göre yakın zamanda “kapalı beta” sürümü yayınlanacak olan EKOS.AI’ın şu anda bekleme listesinde binlerce kişinin bulunduğunu da ekleyelim. 

Geçtiğimiz dönemlerde Caroline Koç, Emre Kurttepeli, Tony Bordon ve Webrazzi kurucu ve CEO'su Arda Kutsal gibi yatırımcılardan tohum öncesi yatırım da alan EKOS, Startupfon’un katıldığı yatırım turu sonrasında öncelikli olarak teknoloji takımını büyüterek, altyapı çalışmalarına hız vermeyi ve pazara giriş faaliyetlerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.